Снимка: Булфото, архив
fallback

Джип предизвика катастрофа при движение на заден ход на магистрала "Тракия". При инцидента загина една жена, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал в сряда следобед. Тогава джип "Гранд Чероки" с пловдивска регистрация, управляван от 64-годишен мъж, пропуска отбивката за Карнобат и започва да се движи назад в дясната пътна лента на магистралата, за да се върне до отклонението.

Джипът е застигнат и ударен от "Фолксваген Пасат" с добричка регистрация, управляван от 60-годишен мъж. С него е била и 49-годишната му съпруга, която при сблъсъка е пострадала тежко и по-късно, въпреки усилията на лекарите, е починала в бургаската болница. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Шаран БГ

преди 7 години

Бог да я прости жената !Който е разрешил 140 км/час по магистрала е УБИЕЦ !! Никъде във Франция и Испания няма такова нещо. Че някъде по Европата карат и с 200км/ч--- си плащат! Нашенско си е "село без кучета " !! Правото е на този, който е с бухалката, пищова,с пачката "зелени" или с джип "Чероки" !Възрастта няма значение - и на 24, и на 84 г.можеш да бъдеш дивак. Като приключи делото и "Чероки"-то изтърпи наказанието - ПИШЕТЕ! Какво и как, моля Ви !?Може "Пасата" да излезе грешен...в БГ съда ?

60

Анонимен

преди 7 години

Ама такива *** като тоя директно да ги пращат до живот в затвора...едни ми изпреварват в аварийната лента, други в насрещното карат а тоя *** на задна...да спести 20лв за бензин до следващия изход, а живота на жената колко струва!?

59

St

преди 7 години

Вече, съм се нагледал на какво ли не по нашите пътища, в това число и обратен завой на магистрала Тракия точно преди да премина с моя автомобил. Добре че карах внимателно. Пълно е с ***.

fallback