Снимка: Булфото, ахрив

За нов случай на пребита и изнасилена възрастна жена в село в област Добричq съобщиха от прокуратурата в града.

Mрестъплението е станало в село Карапелит. Жертвата е на 77 години. След като е била пребита и насилена, от дома й са откраднати и 200 лева. Пострадалата е в тежък шок. Извършителят все още не е разкрит.

В началото на ноември в село Черна, Добричко, други две възрастни жени - на 80 и 85 години, бяха изнасилени, като едната бе жертва и на побой.

За извършител на престъпленията бе уличен криминално проявеният и осъждан 22-годишен П. Я. от с. Черна. Наложена му е мярка за неотклонение "задържане под стража".

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 години

Ааааа това за управниците не съм го рекъл аз, а българи от старо време....

21

Джак

преди 5 години

Аз не заслужавам такива управници, нито българския народ не заслужава такива управници, нито европейските народи не заслужават предателите които не защитават техния интерес а са една клика от слуги на дявола, ционисти и глобалисти.

20

Анонимен

преди 5 години

Всеки народ заслужава управниците си! От януарските протести останаха само хартиени *** от плакатите по улиците. Излязоха хората, уж глас народен, бил глас Божии... бях всекидневно на протестите... И за какво?. Напълниха се площатиде с подкупни уруди, за тези за онези.... И хайде, всички се прибраха кротко. На ви сега, престъпници, изнасилвачи....