Снимка: архив, Булфото

Четирима са загинали през изминалото денонощие при станалите 14 тежки катастрофи в страната, съобщава МВР.

Тринайсет души са ранени, за живота на двама от тях има опасност.

В София са регистрирани 122 леки и една тежка катастрофа. Един човек е пострадал.
 

Коментари Напиши коментар

7

До 6

преди 5 години

Напротив. КАТ е огромният проблем. Не само че не работи, ами вреди на безопасността на движението. Пишеш курсове по 6 месеца - ами направи ги по 60 години курсовете и пак ще е същото. Докато не започнат сами да шофират, няма да се научат. Останалото - то не се възпитава в семейството, а се налага с сила от държавата. Така е било винаги и навсякъде и е утопия да се смята, че поведението на човека може да се формира с добър пример.

6

Анонимен

преди 5 години

КАТ е най-малкият проблем. Че не са адекватни е ясно. Със спиране и проверки само не става. Курсовете по 6 месеца, безмилостно към тези които не знаят и не им е дадено. Никакви продажби на книжки. Възпитанието в семейството. Работа в училище и средата както и университета. Състоянието на държавата, това което налагат с поведението си управниците. Самодисциплина и толерантност във всичко. Но като няма никаква справедливост в нищо ..всичко рухва и всеки сам оцелява.А корупцията?

5

Истината

преди 5 години

Наистина жертвите са малко, въпреки неработещият КАТ. Все пак ако КАТ се закрие, понеже е не само неработещ, а и вреден, жертвите ще са още по-малко. А ако се създаде нов, но работещ контролен държавен орган с нови служители, а не сегашните от КАТ, тогава на никой и през ум няма да му минава да върши нарушения и жертвите ще намалеят драстично.