Снимка: Булфото, ахрив

Няма да толерираме абсолютно никакви нарушения на професионалната и човешката етика, зарече се вътрешният министър Румяна Бъчварова по повод задържаните за изнудване двама столични полицаи.

Още по темата

"Очевидно е конституирано и се доказва нарушение и както във всички други случаи досега ще подхождаме изключително последователно и принципно", коментира Бъчварова ареста на полицаите, изнудвали бивш банкер от Перник.

Двамата полицаи бяха задържани на 14 юли след като рекетираният перничанин Николай Николов подал информация в Областната дирекция на МВР в Перник, че трима неизвестни лица го изнудват. 

Рекетьорите му заявили, че са изкупили негов паричен дълг в размер на 84 000 лева към друг перничанин и му отправили закани, че ако не им предаде още същия ден половината от дълга, ще пострада.

Коментари Напиши коментар

1

Джедай Мастър

преди 7 години

Ква етика, г-жо? Нарушаване на етиката е да ви говоря зад гърба или да пиша по форумите, че сте непрофесионална и некадърна, без да имате възможност да се защитите. Изнудването е нарушаване на Наказателния кодекс, за което се лежи в затвора, а не на етиката или добрия вкус.