Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Най-вероятно 33-годишният мъж, който беше открит мъртъв снощи във Варна, се е самоубил от любов. Това е една от основните версии, по която работят разследващите, но все още няма официална версия дали наистина е така.

Според непотвърдена информация починалият имал връзка с момиче, което обаче кривнало от правия път и започнало да му изневерява с негов приятел. Съкрушен от мъка, измаменият решил да сложи край на живота си.

От Варненската районна прокуратура съобщиха, че сигналът за инцидента е подаден малко след полунощ. В полицията позвънили приятелката на мъртвия и неговият приятел, с когото се предполага, че тя е изневерила.

Те разказали, че са открили безжизненото му тяло, а причината да го потърсят в жилището му била, че се притеснили.

Тревогата им дошла от това, че предния ден, починалият и жената си разменили няколко кратки съобщения по мобилния телефон, от които ставало ясно, че той е силно депресиран и иска да сложи край на живота си.

След като го търсили няколко пъти по телефона, а той не отговарял, тръгнали да го търсят в дома му. Там го открили седнал на диван в кухнята с огнестрелна рана в сърцето.

Oще по темата
При извършения оглед бил намерен и иззет пистолет със заглушител, с които най-вероятно е произведен изстрелът. В пълнителя на пистолета не са открити други патрони.

От ръцете на починалия и от тези на приятелите му, които го открили, са снети дактилоскопни отпечатъци и са иззети обтривки за експертиза, която да установи дали по тях има следи от барут.

От жилището са иззети и два мобилни телефона, а жената предала своя доброволно. 

Апартаментът е открит подреден, без следи от борба или насилие, поради което основната версия, по която разследващите работят, е самоубийство, уточняват от Районната прокуратура. Проверяват се всички възможни версии. Образувано е   досъдебно производство, което се води срещу неизвестен извършител за престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Анонимен

преди 11 години

bog da go prosti mom4eto.zaradi nekav parcal varnenski koito ne obi4a da si go vadi da se gramne.da be6e gramnal neia po dobre.leka mu pras

115

wiki.nikolova

преди 11 години

Моля ви хора не пишете глупости .. Оставете Ники да почива в мир .. Наистина журналистите пишат глупости за жалост. Ники беше страхотен човек! Винаги с добро ще го помня.Това че е притежавал незаконен пистолет и че беше наистина запален моторист не го прави лош човек нито пък мафиот или нещо такова... напротив беше добър,усмихнат,веселяк,купонджия нищо лошо не съм видяла от него.Отново ви моля не пишете глупости журналистите са написали достатъчно.. Благодаря ...

114

Анонимен

преди 11 години

Странно:- намерен и иззет пистолет... със ЗАГЛУШИТЕЛ !!!- огнестрелна рана в сърцето, седейки на дивана, няма повече патрони.. (обикновенно е главата за по бързо и безболезнено)- апартамента подреден - направо стерилизиран - жената предала своя тел ДОБРОВОЛНО, ей така от солидарност!!!!Добре премислено ми звучи всичко.Да не са решили "приятеля" и оная да го извадят от уравнението просто.... нещо не се връзва, или журналистите пишат глупости, или и двете!!!!

fallback