Снимка: Булфото
fallback

ТИР, пътуващ от София за Видин, се е ударил в бетонен стълб в монтанското село Славотин. Произшествието е станало към 8,20 часа днес, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

При катастрофата няма пострадали хора, нанесени са материални щети по автомобила. По шосето има разлято гориво от резервоара на камиона.

Временно е било блокирано движението по пътя, тъй като тежкотоварният автомобил е застанал напряко. Той е бил изтеглен с техника на ОДП-Монтана, която пристигнала от областния град.

В момента шосето се обработва, за да няма следи от горивото.

Причина за катастрофата е поднасяне на ТИР-а на заледен участък от пътя, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 13 години

бе не знам коя нация е проста, *** днес не си гледал по нова тв май как турски лекари лекуват безплатно дете от България с тумор в главата, което българските лекари осакатили, та сега в турска клиника се опитват да го излекуват, *** кво се чудя като има *** като теб

7

ves666

преди 13 години

toia tir 100 procenta e bil tyrski ,te sa tolkova proista nacia che edna kniga ne mogat da napishat tyka gi pyskat kamioni da karat ama kato si plashtat taka shte e ,,,,

6

хасан

преди 13 години

До 1: Ми *** за съжаление се е забил в българо-*** махала, *** то от друга страна в българо-*** държава какви други махали да има !

fallback