11

Анонимен

преди 14 години

Ами те дупетатите имат крещяща нужда от съветници - не може ей така да тръгнеш от партийното кафене и изведнъж да вземеш да разбираш от икономика или от право и да твориш закони ... или поне да имитираш творене.

10

Анонимен

преди 14 години

И за какво са тия съветници? Поредните на които народа трябва да изкара заплатите ли? Това е безобразие! Трябва не само да ги премахнат, но и да намалят броя на депутатие! Всичко вече стана фарс! Тоя сумист не може да се подпише, те съветник в НС го направили! Айдуци такива!

9

Анонимен

преди 14 години

Късно се сети госпожата.Пост фактум.Да беше малко по-умна да изпреварва събитията, щеше да е супер.Не само този случай е след дъжд качулка.

8

Apollon

преди 14 години

Може да е строгата господарка - но добри идеи дава

7

эвроопааа

преди 14 години

дай на жена малко власт и глеи кво прави....

6

Анонимен

преди 14 години

Krasaviza

5

Дражко

преди 14 години

Какви сътрудници,бе вашта мама мафиотска.........Всеки депутат имащ сътрудник си е потенциален престъпник!Това е недопустимо!Това е начинът за срастването на властта с престъпността!Естествено,че ако засегна интересите на някой от Парламента,или той засяга моите,сътрудниците ще пристигнат да ми начупят кокалите!Какво се правят на интересни?Всяко по-голямо престъпление в България има"чадър"отгоре!За това и ги оправдават!Военен режим-1 година!Това е "лекарството"!

4

Желев

преди 14 години

А, защо са им съветници ?Нали са умни,а търся кой да им дава акъл.А щом нямат ум,какво правят там.Навън, или щом слушкат,на топло.

3

Dan

преди 14 години

Точно така-прозрачност на управлението трябва да има!

2

Анонимен

преди 14 години

Това с публичния регистър е добра идея. Така всички ще можем да виждаме кои са връзкарите и ближещите подметки

1

Циганин

преди 14 години

Опропастихте държавата мамка му . *** ви виновни . Усрахте се . Ще се самоизядете.