9

до 6

преди 14 години

Недей съди по дръскачите по нета. Във всеки народ има хора които се радват на чуждото нещастие,Това че българите по принцип / според Иречек/ сме малко завистливи/ не значи че сме лоши хора. Просто много сме били тъпкани вклйчитебно иш от турци.

8

тъжно е

преди 14 години

Тъжно е, че държава която ни се сочи с пръст от нашите управляващи може би скоро ще се поправи, а ние къде сме?...Ние сме се запътили натам.Няма реформата в здравеопазването, няма реформи в пенсионното и здравно осигуряване,наливат се пари в пампозни мероприятия...

7

Ясен

преди 14 години

до 6Ама и ти си от този народ бре ти даже си по лош плюеш собствената си държава и народ!Набий си го в мюсулманския мозък никой не обича предателите най-малко пък Турците родени в Турция!Анадъмно?

6

TURK

преди 14 години

KATO VAS DRUG NAROD NYAMA KOYTO DA SE RADVA ZA LOCHOTO NA KOMCHIITE , SISEDIT KOGATO E ZLE TOGAVA POCHVATE DA SE RADVATE MNOGO DOLNO PLEME STE.

5

Страдаме от предател

преди 14 години

За нас България винаги ще се пише лошо. Омразата към всичко Българско е от много древни времена. Който не вярва, нека чете историята на Българите още преди Аспарух. Омразата се засилва след освобождаването на Хазария от Юдейско робство през 965 год. От длевните Българи са останали трохи, които и те трябва да бъдат унищожени. Но най-страшното е, че прадатели на собствения народ ни поднасят на тепсия заради личната си изгода. ЗАПОМНЕТЕ: Чужденецът си остава винаги чужденец.

4

WASILISQNISEWROPA

преди 14 години

ПРАВА Е ПОСЛОВИЦАТА....СЪСЕДЪТ КОГАТО Е - ЗЛЕ НИЕ СМЕ НАИ ДОБРЕ...АКО ТУК ПИШЕШЕ НЕЩО НЕГАТИВНО ЗА ЕЛЛАДА...ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ЩЯХА ДА СА МНОГОБРОИНИ....

3

до 2

преди 14 години

Тогава не крадяли от матираЛа

2

Анонимен

преди 14 години

Вижте снимката!Това е построено преди векове и още се държи,а ние пътищата си неможем да закърпим.

1

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 14 години

СЪС ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ....ПОНЕ ПЕНСИИТЕ ДА УВЕЛИЧАТ...