12

arabin

преди 14 години

Докога доказани престъпници ще ги галите с перце. Никакав урок за следващите решили да извършат престъпление. Да вземете да си смените името на институцията от съдилища на нещо друго, само статистики водите кой колко присъди имал и колко откраднал, а действия никакви, ***

11

Наско

преди 14 години

Нека, който може да го прави, тази държава, ако иска да се оправи, за ДДС измами, и за какво ли не друго - ФИКСИРАНА ПРИСЪДА!Оня далавераджия , който беше *** на Доган, източвал ДДС, мамил за 130млн - 3г условно??*** ли се ти съдии с народа?Ако гласуват твърдо наказание, без "вътрешното убеждение" на съдията - 15-20г, независимо от сумата, без право на Условно предсрочно освобождаване, дали някой ще се навие да го прави??Така, крадеца ясен, и тези, които получават за да го...защитят

10

киро

преди 14 години

КВО СТАВА С ПАРИТЕ ,ВЪРНАХА ЛИ ГИ ИЛИ един *** както винаги

9

селчо

преди 14 години

ако съм от село ясно ми е що става у българия -нищо убаво не става

8

МИНА

преди 14 години

ОТ ТАКАВА СЪДЕБНА СИСТЕМА КАКВО ОЧАКВАМЕ...ЗАТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ИЗМАМИТЕ С ТОВА ДДС .ВСИЧКИ СА В КЮПА И ЧАКАТ ОТ ПРОСТИЯ РАБОТНИК ДА ПЪЛНИ ХАЗНАТА И ВИНАГИ Е ТАКА.

7

Анонимен

преди 14 години

Какво стана с милиардите откраднати от Мургина ?

6

анонимен

преди 14 години

Какво стана с ДДС измамника Никола Росков Михайлов от софия който има насаждения проформа с малини във В.Преслав с който оправдава земеделските,ДДС измамите и много други?

5

Гала

преди 14 години

Сиромах човек - - жив дявол !

4

PHARE

преди 14 години

Избягване на плащане на данъчно задължение е основният състав на престъплението, клиентите ми реално не са се облагодетелствали с пари, а са опитали да се възползват от правото да им се приспадне ДДС", обясни пред медиите адвокат Благой Потеров, защитник на тримата обвиняеми. Е по този начин не са ли внасяли ПО-МАЛКО пари по справките декларации по ЗДДС??? Ако не са правили далавери и трябвало повече пари в републиканския бюджет,а те не са!

3

Antonim

преди 14 години

Лъки Лучано е бил осъден за данъчни престъпления, след като за друго не са могли да го хванат, а у нас това явно не се счита за престъпление. Браво господа съдии - как можете да гледате честните хора в очите! Защо на съдиите не им се назначи данъчна проверка дали пък нямат да се открие имущество несъответстващо на доходите им?

2

...

преди 14 години

М/у другото, тези "присъди" са голям стимул. Що да не пробва и някой друг? Ако мине номера мине, ако не....условна - голяма работа.

1

Пешо

преди 14 години

За кокошка няма прошка за милиони няма эакони