15

???

преди 14 години

Тоя Лазар не беше ли и той професор по право ? Трактора бил доцент, тоя професор ...Какво е това нещо - професор по право ? Какво научно откритие направи Лазар, че стана професор ? Откри, че в БГ няма мафия и октопод, няма корумпирани съдии ?Смях в залата ...Аман от такива професори !

14

песимист

преди 14 години

Крайният резултат е ясен от сега- Комисията няма да открие нищо нередно и неморално в извършеното от тези престъпници понеже тези практики отдавна са се превърнали в част от тяхното служебно положение!!!И следователно комисията ще направи заключението ,че всичко си е наред само дето раздаваните имоти винаги се оказват недостатъчни а социално слабите и крайно нуждаещи се роднини на магистратите са безброй..............."Не племе а ***......." както е казал поетът..............

13

бг

преди 14 години

Научавайки какви ги върши непримиримата Етична комисия, Краско черния обяви 3 часа гладна стачка...

12

hard

преди 14 години

Лупата от подзаглавието е със замъглено стъкло - нищо няма да се види!

11

Мен

преди 14 години

Абе какво ще ги проверявате бе ?НА БЕСИЛОТО МОМЕНТАЛНО !!!

10

Баба Гицка

преди 14 години

Много им пука на Николай Урумов и Андрей Икономов... Те си разиграват коня вече две десетилетия и това е обществена тайна... На всичкото отгоре под благосклонния поглед на Пенчев, когото за награда ще изпратят да си почива като омбудсман! Егати държавата извратена...

9

!

преди 14 години

Леле щели да бъдат непримирими!Плашим се!Няма такива съдии и прокурори никъде по света, баси резила!

8

keke25

преди 14 години

Ужас..сега ще ги накажат с мъмрене.Милите те. :(

7

Анонимен

преди 14 години

Не "независимо от високите постове", а именно заради тях! Стига далавери! Съдебната система се нуждае от млади, компетентни, кадърни, морални и етични съдии!

6

Анонимен

преди 14 години

Жители? Че то отдавна няма жителство! Казва се "постоянен адрес".

5

читател

преди 14 години

за магистратите като за полицията - няма вицове, всичко е вярно...Нагли, алчни и самозабравили се...Линч, и първо за тях!!!!!!

4

Кака Лара

преди 14 години

А при получаване на парцелите, дали не са били жители на Приморско само за няколко дена, докато приключи придобиването?Това дали е съвсем редно?А в замяна дали няма "замитане" на дела, на хората "уредили" далаверата?"Чисти ли са като детска сълза"?

3

Анонимен

преди 14 години

До АВТОРА НА СТАТИЯТА - ВСС си има Инспекторат вече, ако не знаете!!!!!!!!!

2

НЛО-нср

преди 14 години

А НА ФИРМА ТОП РЕАЛ ООД НА МЕТРОСТАНЦИЯ ЛЮЛИН КОГА ЩЕ И ДОЙДЕ РЕДА ЗА ПРОВЕРКА ОТ КОМИСИЯТА КУШЛЕВ. СЛЕД КАТО СА СПОНСОРИ НА ГЕРБ И ТАМ Е ОФИСО ЗА ЛЮЛИН-ГРАД МАЙ КЕ ГИ ПРОПУСНЕМ КАТО МАЙБАХА С ДК С111111 ЧЕР НА ЦВЯТ-КЪЩА ПАЛАТ В ГЪРЦИЯ С ЯХТА НА ПРИСТАН И ПАРАКЛИС ДА МУ СЕ КЛАНЯТ КАТО НА ГОСПОД В С. БЕЛАНОВО КЮСТЕНДИЛСКО.СОБСТВЕНИЦИТЕ СА БИВШ МИЛИЦИОНЕР-ПОЛИЦАЙ И ПОЖАРНИКАР СЪУЧЕНИК НА ПОЖАРНИКАРЯТ БОРИСОВ.НИЩО ЛИЧНО НО НЕРАБОТИМ ПО СЦЕНАРИЙ НА ДАНС-МВР И ЗНАЕМ С КАКВА АПАРАТУРА РАРОТИ СРС.

1

Анонимен

преди 14 години

дано, ама не ми се вярва. в правораздаването голяма част от магистрати, съдии и адвокати са навързани като черва от общи интереси за огромни суми и облаги, затова не ми се вярва. впрочем не е само там, същото е в земеделието, енергетиката, горивата, приватизацията, данъчно, митници, военни и администрация.