169

Анонимен

преди 14 години

Тези 2% можеда да ни ги спестите като прасечате източването на ДДС!И всеки който е откраднал и ЛЕВЧЕ от майка България да го върне с лихва!Държавата ако си върне ТЕЦ,ВЕЦ,НЕК и т.н.и прибира печалбата в хазната може и да се оправим!

168

Анонимен

преди 14 години

Трябваше да минат 8 месеца откакто ГЕРБ е на власт, че да се сетят, че непрекъснатият вой срещу Станишев няма да напълни хазната, все пак. Чак сега вдянаха, че е необходима антикризисна програма! Съмна се :)))

167

Борисов

преди 14 години

Абе, ***, Дянков ви каза, че няма вече криза, а вие продължавате да риете.

166

Аз

преди 14 години

Като чета последните коментари си мисля, че всеки народ си заслужава управниците. Те ни точат секирата, а ние се обиждаме помежду си и ако не сме пред компютрите ще се хванем гуша за гуша, вместо да хванем тези, които са ни докарали до това дередже. Е, управници, дерзайте! Пак ще направите каквото ви хрумне без да срещнете никаква съпротива!

165

Soq

преди 14 години

разбирам :) имаш сериозен душевен проблем и търсиш място за изява ........... намерил си го тук :) успех и скорошно оздравяване ;)

164

работещ

преди 14 години

Бат ти Гойко ми е сетна грижа, но пък, обичам да стъпвам по муцуните призвани разбирачи на парите като теб. Не може само работа, трябват и забавления.

163

Soq

преди 14 години

като няма какво да правиш вземи се разходи и си похарчи парите дето си изкарал да дадеш едно рамо на бат Гойко ;)

162

работещ

преди 14 години

Може и да съм "изтрещял", щом си хабя думите за нещастни лайнца като вас.Ама, нямам какво да правя. Също като вас, червеният тъпан, за когото работя, си няма хабер от истинска работа. Възложената ми си я свършвам бързо, бързо, плащат ми като на началник и си живеем щастливо. Като вас, като животни.

161

zorba

преди 14 години

Имаме 71 българи в Чили по сведение след земетресението. Защо имаме посолство там?Какъв бизнес правим с Чили? И колко ни струва на нас данъкопладците годишно това?

160

работещ

преди 14 години

Евалла, бе кармазъ домус. Вярно, шефът ми, също като тебе, грухти, че управление на парите не се учи, просто го можеш. Голям майтап щяхте да сте, ако не бяхта толкова миризливи. Едно обаче е сигурно - все свършвате в калта или под земята, преждевременно.

159

Soq

преди 14 години

изтрещял си пич :)))

158

работещ

преди 14 години

Ще ти се да млъкна, но ще ти се изплюя пак в дзурлата. Знам, че се имаш за велико и искаш хора като мен да ти работят, по призвание. Но, аз работя (за добри пари) за господарите ти, които ти можеш само да излизваш. Нямаме дефлация, червено, защото господарите ти "регулират" "пазара" и тук и в цялата "постсъветска" зона. Просто е, нашите храни например се изнасят от господарите ти (хоп, печалба), тука - дефицит, същите внасят от където е най-евтино (хоп, пак печалба). За тебе - трохите в ***.

157

емил1

преди 14 години

примери се .Твоето призвание е да работиш заради мен и такива кото мен.Защото за разлика от теб аз познавам парите!!

156

емил1

преди 14 години

Инфлацията си е инфлаци бе некадърник.Като сме в криза вече почти година и имаме свиване на потреблението с близо 40% спрямо същия период от предната година .защо нямаме дефлация ами точно обратното .че даже Дянков да ми се хвали .че за месец февруари за първи път имаме толкова нисък ръст на инфлация от както тия баламурници са на власт.Млъкни и се скрий някаде.Намери тука трибуна за болния си мозък.Може много да си чел ама си *** .затова ти казвам твоето призвание е да работиш заради мен.

155

работещ

преди 14 години

Ми да, доживяхме червени *** трето поколение пак да ни определят за ненормални. Вярно, в среда от ненормални, нормалният изглежда ненормален. Но най ме кефи, когато лежачи хортуват за работа, все едно кучето да оценява месаря.

154

Анонимен

преди 14 години

за да ви излизат сметките с бюджета на държавата първо трябва да излизат сметките в семейния бюджет вееееее от къде да ви ги вземат хората иначе че да ви ги дадът на тъпата държава на държавата пука ли и как едно младо семейство примерно със доход 700 лева преживява в момента или пък пенсионер със 150 лева пенсия не нали а защо на тези хора трябва да им пука как държавата ще се оправя с малко пари ***

153

емил1

преди 14 години

Що му обръщаш внимание на работния ненормалник.Нека си работи в лудницата теб кво те засяга.Аз лично го познавам тоя тип хора -много лаят .а работа за пет пари не вършат!

152

работещ

преди 14 години

"Moge li po vreme na kriza da imat pravitelstveni razhodi po 18000 leva godishno." Съвършено прави сте, не може, ама в Родината - може, защото сме много кротки. Справка - гърците. Те протестират против "икономиите" като казват, че се правят икономии от тези, които не могат да си го позволят. Прави са. а ние сме кротки.

151

софиянеца с колелото

преди 14 години

това не е план анти криза това е план пълнене на хазна чудно ми е как финансов министър на една държава пък било то и българия няма да прави разлика между световна фифансова криза и собствения си смешен бюджет мерки срещу кризата са точно обратните на тези който предлагате господин *** а това вашето е мерки за пълнене на хазната и как очаквате държавата да има пари като никой в нея освен мафията няма

150

работещ

преди 14 години

Не знам, по "правописа" и стила, кой изпушва с нервите. А ИНФЛАЦИЯТА, тапир, бива няколко вида. При свитото потребление тази година, никъде по света няма инфлация, но вярно, вие, червените в Б-я и сега правите ценова инфлация, а вдигане на заплатите ще ви дойде дюшеш за оправдание. Не че не си измисляте оправдания и сега. Като има мнозинство от прости страхливи хора да ви вярват, така ще е. Това обаче ни ви прави интелигентни.