42

данакоплатец

преди 14 години

Ние за това сме ги изпратили да бъдат сплотени,а не да си състезават.Като говорим за икономии спортисти и ръководство на борсата за безработни.Да не забравите и димбелите от футболният съюз и треньора.Дянков да деиства по еспедитивно.

41

Валери

преди 14 години

Сплотени ? Около какво ? Около трагичното си представяне и каръшкия късмет...ама карай ...половината не трябваше да пътуват ...ааа и половината от шефовете също. Наистина много пари на вятъра.....щели да се обучават....и за какво...направете едно стадионче поне с тия пари , дайте ги за децата....само чалга , наркитици предлагате на младите....много *** бъдеще чака нашия народ, ако така го караме

40

Луд Гидия

преди 14 години

Нашата работа-*** път да види...

39

400 000

преди 14 години

Важен беше крайният резултат от това "мероприятие" за БГ.

38

ТОЙ

преди 14 години

Абе стига простотия бе.Кой ще те пусне на игрите щот си хубав, има си нормативи,не го покриваш нямаш право на участие,я се стегнете и пишете компетентно.Или щот се криете зад компа и може да обиждате който си сакате.Всички пари идват от тотото, никой нищо не ви дължи.Аз съм бил шампион,и се отказах заради безпаричието,затова ме боли.Знаете ли колко като мен се отказаха,сега щяха да носят медали,но държавата не ги защити.Единия е пазач в затвора,другия мие коли третия върти квартална бакалийка...

37

ВАНКООО

преди 14 години

Няма смисъл от коментари а и от приказки за Вакувър.Просто е.В България не се избират спортисти който могат наистина нещо.Избират ги с върски и познати.За това тук няма спорт и няма да има скоро.Нямало бази,нямало пари,нямало,нямало.МоляяяКато не ти може дупето не обвинявай който и да било а казвай ТОЛКОВА МОГА И САМ НИЩО.Най страното е как нямат срам,веят Българското знаме при положение че знаят че са ***.Скрийте се *** и не казвайте че сте Българи.

36

Machiavelli

преди 14 години

Само парите са ви в главата. Тва е единствения проблем, само заради това лаете, че спортистите изхарчили незнам си колко пари. Тва е смешно, имали са да дадат, дали са. Престанете с тия глупости, че парите били ваши, да ви имам в големите данъкоплатци. Всеки втори укрива и заобикаля и най-малкия данък в България и после ми говорите че сте данъкоплатци. Никой не ви е длъжен да се обеснява колко пари е дал и да му държите сметка, само щото вие сте си били платили тока и водата.

35

до 31

преди 14 години

Я *** малко по другите страни и се запознай кой.. кого ..какво, смотаняко. Там в чужбина излизат пред хората и казват.."Аз можех и по добре не се представих на ниво за което се извинявам"...ето това е достойно поведение на един загубил спортист!!! А не като тука отишли да се повеят и разходят, връщтат се като победители ухилени като зелки и с възторг как били геройски се представили не ще ги плюя ами ще ги плюя колкото си искам...

34

Гошо Тъпото

преди 14 години

Момче,не обиждай народа,когато държи сметка за похарчените пари;все паки ти си от него.Нямаше хъс в нашите представители и този който не се бори до край,не е за уважение.

33

ТОЙ

преди 14 години

Това ,че имахме успехи преди години на Дафовска,Раданова и др.не означава ,че сме капацитет в зимните спортове.Лошото е,че няма смяна,а това е в следствие на безхаберието на държавата.Когато се напълнят спорните площадки,пистите и стадионите с деца ,тогава очаквайте шампиони.Щот пари за футбол много но за др.спортове няма.Готов съм да се хвана на бас, че похарчените пари за футбол само за една година ще са напълно достатъчни и ще донесат много медали ,ако с тях се обезпечи един олимпийски цикъл.

32

R2D2

преди 14 години

Да ,прав си.След като ние сме мизерници и ***,такива са ни и спортистите и резултате им-мизерни.

31

Machiavelli

преди 14 години

Едва ли има друга държава която да плюе спортистите си, когато те се представят зле. Тва май е само основна черта на българина. Злобари и завистливи *** от всякъде. Идете вие като сте такива спортисти, да ви видим. Алкохолици и чалгаджии, освен за запой по кръчмите за друго не ставате, ама плюете. Искате си парите обратно. Кви пари бе, вие нормални ли сте? Не са виновни спортистите, виновни са такива *** като вас, мизерници.

30

Анонимен

преди 14 години

"Нашите спортисти проявиха геройство. След смъртта на момчето казах на състезателите ни в шейните, че ако се плашат, могат да не стартират. Те обаче бяха категорични, че са подготвени и ще се пуснат", изказа възторга си Костадинова.Бе вие луди ли сте? Цялята делегация на съд и т.нар. 'олимпийци' да върнат парите дадени за подготовката им + джобните и другите разходи по 'голямата екскурзия'.Не ви ли е срам да представяте класиране на 34-то място от 35 стратирали за успех?или голямата умора?

29

varg1

преди 14 години

сплотени в хомосекса

28

ctc1967

преди 14 години

Нищо де,разходили се хората,видяли свят профукали 400 000 и се прибрали.Не е луд който яде баницата.луд е дето я дава.

27

Анонимен

преди 14 години

Стефка като не може да направи нищо, защо е на работа там? Да ме сложат мене на заплата - щом се работи нищо, значи съм направо герой на капиталистическия труд!

26

Гошо Тъпото

преди 14 години

Една хубава ...бяла екскурзия,до една хубава ...бяла държава си направиха нашите ....бели олимпийци - аматьори.Участие му е майката,особеноако е с .....белите народни пари,а медалите са за .....белите държави.

25

jelezni

преди 14 години

до 19 Колко медала имахме в Клагари?На ли при социализма всички бяхме равни! Защо накои бяха по - равни от нас?За това ли плачеш за този извратен строй.

24

Иван

преди 14 години

Да даде от нейните пари-направи сватба за милиони. Стефчето е едно недоразумение-хич не е за този пост. Нея я вълнуват паричките.

23

R2D2

преди 14 години

Еми добре е казала-изложиха се дружно и сплотено,повечето от тях.А и колко е великодушна-дава положителна оценка,изключая нещастния случай.Че те да не са си го били запланували!?Пък когато на нас,не дай си Боже, ни дадат зимна олимпиада,тогава ще бъде интересна дисциплината слалом между хотелчета,а не колчета.След като са били сплотени почваш да се чудиш дали не са се заклели да се изложат дружно?;)