139

ха-ха-ха!!!

преди 14 години

http://vbox7.com/play:ac945cfa

138

Анонимен

преди 14 години

Хората които най-много милеят за България-Сидеров,Капка и Митето с пискливото гласче !Всички останали според тах не ставаме за нищо.........

137

От дружинката

преди 14 години

Бесните кучета ги застрелват, нали?

136

българин

преди 14 години

братя, защо такива като болен ги допускат в политиката такива като него излагат БГи всяват омраза в страната но, ние сме заслепени от лъжливия си патриотизъм и му вярваме ,не виждате ли че непрекъснато прави скандали и всява омраза , омраза , омраза в страната той се вижда само едно - турци ,гейове,комунисти иииииииии

135

Анонимен

преди 14 години

Волен е най добрия Български политик.Той е истински патриот *** които го плюят гласувайте за доган и *** станишеФ.

134

турко

преди 14 години

ха ха тоз *** пак се изложи и отрича пак!!! явно немците лъжат или....

133

атака победа

преди 14 години

Волен президент!

132

Леле

преди 14 години

Волен бил пиян?

131

АТАКА

преди 14 години

Защо тъпите комунисти не харесват Волен Сидеров, а?:))))

130

Ne besen

преди 14 години

Това сега новина ли е? Че Сидеров винаги е бил болен от бяс, това го знаем от години. Аз лично имам над 100 полета с Луфтханза и никога не съм имал каквито и да е проблеми с тях. Веднъж ми закъсня багажа и го докараха до вкъщи. Сидеров плещи глупости, заради пак ще се срамим че сме българи. Ех ако Алеко Константинов беше жив, Сидеров щеше да бъде негов пърообраз за модерен Бай ***.

129

Още неразбеснял се

преди 14 години

"Сидеров бесен..." . Ами бийте му противобесен серум, конска доза, с най-дебелата игла! Срам за България е този ненормалник! И той, и синчето му (макар и осиновено), и майката на това синче, и родният му дядо (на синчето) - клоун и официална клапа на недоволството през' онези години". За когото не искам да кажа нищо добро!

128

Анонимен

преди 14 години

Защо всички , които са гласували за Атака според Вас са ***? Някой хора се излъгахме и му повярвахме на тоя ***, но не ме е срам да си призная грешката. Да повярвах му , но той ни излъга. А вие , които гласувахте за Герб, ще признаете ли огромната си грешка?И какво се оказа накрая, всички са един дол дренки.

127

ss

преди 14 години

хахаха всички гласували за Атака как ли са се почуствали, когато Атака подкрепи влизането на Турция в ЕС а?! *** псевдо скинарчета, от които хитреци и мутри като оня от лифта на Боровец се възползват....

126

до Българин

преди 14 години

Практиката когато те арестуват зад граница, а ти им покажеш дипломатически паспорт, е да те пускат, но и да уведомяват Външно министерство. Затова и "гнусният слух" е "пуснат" от говорителят на Външно.А думата на Болен Лидеров въобще не тежи.Последен пример е когато подкрепи премиера за присъединяването на Турция към ЕС. Беше само преди седмица.

125

Тъй, тъй ...

преди 14 години

...По думите му, някой от пътниците в самолета, в който е пътувал, е чул разговора му с персонала и е решил "да пусне такава сензация"....Явно говорителя на Външно министерство Драговест Горанов е бил пътникът. :)Драги форумци, не се косете.За *** гласуващи за Атака думата на вожда е достатъчна и предостатъчна. Те просто са си самодостатъчни.А останалите дори и без тази поредна Боленова простотия не гласуваме за него.

124

мухо

преди 14 години

да го беха хвърлили от самолета. и да е невинен в случая, пак няма да сбъркат

123

Българин

преди 14 години

Искам да питам тук пишещите - някой от вас беше ли свидетел на случката (ако въобще е имало нещо) та да изказвате мнение? Защо думата на Волен Сидеров да тежи по-малко от думата на някакъв анонимен "информатор"?

122

карлуково

преди 14 години

"неуправляем пътник"-по точно неуправляем политик...те и немците го разбраха...на следващите избори-президент...

121

лЪЖЕЦ

преди 14 години

EХ ЗАЩО ЛЪЖЕШ ТАКА ГРОЗНО АРЕСТУВАЛИ СА ТЕ ПОРСТО ТЕ Е СПАСИЛ ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯ ПАСПОРТ КАТО СА ТЕ ОБИСКИРАЛИ

120

Анонимен

преди 14 години

И най-големия резил: той САМ се свързва с наш,те медии да си обяснява поведението! Сам да си вдигаш пушилка за простотията! Е, те това, ако не е резил?!