54

истината

преди 14 години

Ако е сринaта до основи съдебната система у нас е редно да да се проведат спешно честни конкурси и се изберат нови съдии и прокурори. Но това едва ли ще се случи...

53

Анонимен

преди 14 години

Всичко е нагласено, за да се маниполират някои хора. Задачата е проста, той е изкупителната жертва, а други печелят. Хора, стига сте се залъгвали вече.

52

вуйчо

преди 14 години

Стига с този Красьо, с разни баджанаци и т.н. Повръща ни се вече. Загубена държава ли сме или да? Щом сме толкова безсилни да сложим нещата и разбойниците на мястото им, да извикаме някого отвън. Нали така сме свикнали от край време? Няма ли честни военни в тази страна? Или и те работят по разни схеми и си гледат рахатлъка? Остана ли нещо достойно в България? Знам, бедни учени, преподаватели и хора на изкуството. Но къде са т.нар. интелектуалци? Съвестта на нацията?По-лесно ли ни е да си мълчим?

51

Анонимен

преди 14 години

че ти откъде знаеш за кого е гласувал, какво стана с тайната на вота. или беше под масата в тъмната стаичка и подаваше падналите химикалки;))

50

Анонимен

преди 14 години

този Красьо гласува за Герб аз бях в комисията

49

кирилов

преди 14 години

Стига с тоя красьо.Вече е пределно ясно,че той е поставено лице с помощта на който се отстраняват неудобните за властта магистрати,политици и тем подобни.Нека да излезе открито и да каже от къде познава магистрати от бсички краиша на страната,или да признае пред цялата нация кой от властниците го направлява и колко му се плаша за това.

48

ляляк

преди 14 години

аре стиа ве щом е рожба на комунизма не ми го хвали ... трябва да има забрана вси4ки които са имали вразка с 4ервената власт и 20 годишния преход да не помирисват власт / със закон ! / те предпо4етоха да продадат България а не да я развиват избраха по лесния вариант тапите 4ервени вазпитаници от боико до костов през виденов станишев и про4ие ... тря наистина да ги разкараме излагаха родителите ни но нека да не им позволим да излажат и нас ! България над вси4ко БНС

47

samodiva

преди 14 години

три дни нямах интернет и ми липсваше хуморът ти

46

Анонимен

преди 14 години

Не скъпа Красьо е новият шериф на Нотингам ;)

45

do M

преди 14 години

AZ VECHE SAM TAM!!!

44

М

преди 14 години

С всеки изминат ден ставам все по-скокоен и по-спокоен. И знаете ли защо? Много е *** отговора. Защото на 7.01.2010 си заминавам за USA. Не може една либра ябълки в магазин в NY да е 63 цента ,а в България един килограм да ми е 2.19 ст. Определено сме доста над стандарта на живот сравнен с американския.Затова на всички пожелавам успех в Живота и много щастие .М.

43

няма драма

преди 14 години

То има ли в България правосъдна система?

42

izotzadze

преди 14 години

Втора брокерска схема е напът да срине до основи съдебната система у нас............................Какво да срине? Съдебната система? Че тя си е срината по презумпция. Някой мафиот да е тикнат зад решетките? Че те са президент и прочее.

41

samodiva

преди 14 години

извинявайте ама този Красьо новият Робин Худ ли е ?

40

Люляк

преди 14 години

Да беше сложил някоя друга точица, запетайка, нещо.. можеше и да ти разберем мисълта...

39

Анонимен

преди 14 години

вие да не си мислите че и в област Силистра не е така само че тук няма красьовци и баджанаци а има османовци все тая

38

ляляк

преди 14 години

авраам я стига глупости ами напраите национализам и отговорна политика 4е инак лошо ще става писна ни *** да продават родината ни и колко страно си4ки са с комунисти4ески произход

37

avraam

преди 14 години

Явно единият от двамата кандидати за шеф на БОС е от тези("Министърката стигна и по-далеч, като посочи, (но не поименно) като професионални брокери в съдебната система магистрати, назначени за административни ръководители на съдилища и прокуратури")?! Или Митко, или Краси? А, май са и двамата?!

36

avraam

преди 14 години

Явно единият от двамата кандидати за шеф на БОС е от тези("Министърката стигна и по-далеч, като посочи, (но не поименно) като професионални брокери в съдебната система магистрати, назначени за административни ръководители на съдилища и прокуратури")?! Или Митко, или Борето? А, май са и двамата?!

35

Жо

преди 14 години

ЗАД КРАСЬО СЕДИ Милен Хотелчев. А зад тоя Баджанак кой е?