105

Мамантос

преди 14 години

Мама ви *** европейска! Какво, да бъдам толерантни към содомията ли?! Вие ли ще ни учите кое е добро, бе, *** долни!

104

55

преди 14 години

Къде са коментарите бе хора?, защо сте ги изтрили???

103

55

преди 14 години

Ама защо трябва да имат такава публичност тия гейове??? Ние нормалните да не би да правим парад, че да се покажем какви сме? Като искаш да си гей, бъди си и си кротувай, ама не ми са навирай като трън в очите! Парад ще ми правят! Изкукали са вече хората до немай къде...

102

...

преди 14 години

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

101

муспи

преди 14 години

До 100, - ако ги няма еврейте, всичко изброено няма да го има. Това са еврейски болести (Достоевдки) за да поразят човека.

100

manuelche

преди 14 години

Нас всичко ни е трън в очите - гейове, евреи, масони, американци, патагонци, съседът Унуфрий, всички...Докога ще спрем да гледаме в чуждата паничка и ще погледнем себе си?!

99

Донка Жечева

преди 14 години

Да , ние не ги обичаме някак инстинктивно. Но истината е, че те нямат малък мозък и повечето работят за Ватикана, Кралския двор и Франция. Това са най-големите крадци на информация по един много специфичен начин.Защо мислите че са много богати, те не обичат да работят. А тлъсто плащат само крадците на пари.

98

Алф

преди 14 години

До: номер 95Е чак повечето хора да са имали контакти със своя пол не ми се вярва.Аз поне нямам такъв опит.Не така стоят нещата в опредени общности, като затворите например.Там вече наистина голяма част от затворниците сигурно са имали контакти със своя пол, и въпреки това не са станали "хомосексуалисти".

97

Алф

преди 14 години

до: МИНУВАЧ"Но, повтарям, в природата НЯМА ХОМОСЕКСУАЛНИ ДВОЙКИ..."Напротив, има.Пример за това е двойката мъжки пингвини Рой и Сило от централната зоологическа градина в Ню Йорк. Пред смаяните посетители не само демонстрирали съпружески интимни отношения, но дори се опитали заедно да измътят един овален камък който им приличал на яйце!

96

Анонимен

преди 14 години

Може да помогне и кастрирането. Така проблемът ще се реши.

95

Сатист

преди 14 години

Ако погледенем статистиката (не стъкмистиката) се вижда, че повечето, хора са имали сексуални контакти със своя пол. Това се отнася най- вече за мъжете, повечето от които дори са семейни, а именно те псуват най- много. Това също се забелязва- колкото е по- гузен един човек, толкова по- силно вика.

94

Хомодружинка

преди 14 години

Ама вий какво пак са захванахте с наште дупетии? Я си гледайте работите и не ни се мешайте.

93

Песоглавец

преди 14 години

Продължение:Явно за журните от днес.бг е по- важно да сме толерантни, отколкото грамотни. Обаче, за да си толерантен първо тябва да си грамотен т.е. образован, трябва да имаш акъл в главата, а не да ръсиш глупости и да показваш, че освен, че си неграмотен, нямаш дори елементарна обща култура.

92

Анонимен

преди 14 години

Даа,правят извратен секс,но хетеросексуално! Никой няма да има нещо против гейове да правят все пак извратен секс,но с жени.А тяхното е извратеност на квадрат и даже на куб.Обикновените двойки правят разнообразен секс.Обратните единствено извратен.А има някои мъже,които са правили секс с прасе в ***.

91

Песоглавец

преди 14 години

"Бошняците са мюсюлмани" Хахахаха на жителите на Босна се казва "БОСНЕНЦИ", а не "бошняци". Всеки божи ден този сай ни показва, че журналистите в България са една от най- долните, глупави, нагли и най- вече неграмотни прослойки.Между другото въпросният вестник "Neue Zürcher Zeitung" е швейцарски, а не германски. Няма логика германски вестник да носи името на швейцарски град. Цюрих е град в немскоговорящата част на Швейцария и най- големия в страната, но не е столица.

90

Jj

преди 14 години

Идеят е, че ако извършиш нещо, край. Правиш орална любов => извратен си. Правиш *** секс => извратен си. Не разбирам какво не схвана от примера...Не, че аз съм против оралния секс, просто давам пример ;)Когато говорите за извратении, бъдете така добри да оценявате и своите собствени, дори да сте хетеросексуални ;) За днес приключвам :) Помислете добре преди да сочите с пръст дали самите вие не сте отклонение от общоприетото! Благодаря и довиждане :)

89

МИНУВАЧ

преди 14 години

В природата има хомосексуализъм - така доминираащия мъжки показва на останалите мястото им в йерархията. Но, повтарям, в природата НЯМА ХОМОСЕКСУАЛНИ ДВОЙКИ...Доказано има придобита хомосексуалност и вродена - поради генетични отклонения. Никой не е тръгнал да избива хомосексуалните. И стига сте преекспонирали темата. Разделяй и владей.. Цепи обществото по всякакви признаци и настройвай групичките една срещу друга... Така управляващите си осигуряват комфорт и си плетат кошничките!!!

88

Анонимен

преди 14 години

Хахаха,щом не са убили значи не са убийци.А пък ако убият някого са убийци и не съвсем добри хора нали? Примерът не ставааааа.

87

Jj

преди 14 години

87, чакай сега. Да, те могат да минат без него, но минават ли? Да, сигурно има такива двойко, които практикуват обикновен секс само, тях не ги закачам. Ами какво остава за другите? Тях няма ли да ги заклеймиш, че правят орална любов примерно? По същата логика можеш да кажеш, че убийците не са лоши хора, защото те може и да не убиват, ако искат.

86

Анонимен

преди 14 години

Не е точно.Хетеросексуалните могат да минат и без тия извращения.Но гейовете изобщо практикуват извратен секс и друг те просто нямат. Освен извратен,друг секс за тях няма,друго не признават.