28

cwetence

преди 15 години

Луд умора нема ;)

27

ккк

преди 15 години

39 номер по евро стандарта отговаря на нашия 38.Затова не си позволявам да купувам обувки само по номера.Трябва да се ревизира състоянието на българският държавен стандарт,по отношение на стоките за бита.трябва да се изготвят и приравнят на съвременнониво.преди две години се вземаха данни от населението на германия за приравняване на конфекционните ръстове в текстилната промишленост.оказа се че разликите са същественни,след което бяха подменени.

26

ОХ

преди 15 години

Някой може да я намирише, не разбрах каква е наградата. Аз като нося 39-40 номер да взема да се гръмна а?

25

Анонимен

преди 15 години

Търсят се по-голям номер обувки, защото ги правят тесни и стандартния 38 размер ти "реже" краката/или там какъвто номер носите/А ако обувката и е била удобна - що да не си я търси жената!

24

Анонимен

преди 15 години

При мен има една леопардова обувка, Пепеляшке, наведи се да я пробваш...

23

до Анонимен

преди 15 години

Преведох си го. Тук не става дума за по-умни или не, а за елемнтарно уважение към другите т.е. да пишеш правилно.

22

Анонимен

преди 15 години

Errarum humanum est! Сам си го преведи, понеже си явно по-умен от мен!

21

Анонимен

преди 15 години

178см съм, какво чудно има в това, че нося 39/40 номер обувки... Действително напоследък все повече се търсят големи номера женски обувки и респективно и предлагането на такива расте! Не съм имала проблеми с намирането на моя номер, но с намирането на Моите обувки...:) Мания си е.....

20

Ценител на женската

преди 15 години

Дано това на снимката не е Пепеляшка, пък било то и съвременната! ;)

19

хаха

преди 15 години

А пък онази 'дамата', не знам каква дама е, като не може елементарна дума да напише правилно! Дамите са изискани и образовани, а не неграмотни! Верно аман от нергамотници!!!

18

Анонимен

преди 15 години

Сладури, а да сте чували, че не винаги ръстът и номерат на обувките са свързани? Един пример: Джаклин Кенеди! Била е около 1,60 или нещо такова, а е имала огромно стъпало! Така, че това, че няоя жена носи 40 номер, не винаги означава, че е манекенка! :-))

17

Аз

преди 15 години

Точно така!

16

Ева Б.

преди 15 години

Ама защо някакви хора, които нямат идея от обувки се изказват?аз ако изгубя обувката си също бих била много тъжна и разбирам горката жена...дори бих си купила обувки с не моя номер само ако ми харесат като вещ...обувката е нещо специално и не всички го разбират (въпреки,че много е модерно напоследък да имаш "мания - обувки")

15

Ева Б.

преди 15 години

Бях в един магазин за обувки, в който едим "строен"мъж(около 1.60) ми каза, че тяхната фирма не произвеждала обувки 40 номер с високи токчета,защото високите жени ходели на ниско... Аз казах,че не жените са високи,а мъжете ниски.Оказа се,че това е собственика на фирмата... никога няма да произведат 40 номер с токчета хахаха

14

Ели

преди 15 години

Ехоо,коментиращите- искам да ви кажа,че през последните години 39 номер, е един от най-разпространените сред жените.Съвсем нормално е, при височина промерно 170 см., да носиш 39. Гномчетата да си носят 35-ти номер обувки, купени от детски магазин и да не коментират повече.

13

до Анонимен

преди 15 години

Шшшшт и мойта носи 39 ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ?! Висока е а ти сигурно си тапа с п...ка равняваща се на 35-ти номер мъжка обувка!

12

Анонимен

преди 15 години

39 номер :-0 Бая паламарки носи мацката.

11

Анонимен

преди 15 години

Е, сега аз съм блондинка все пак. :-))

10

Принцът

преди 15 години

Пепеляшка трябва да е мома, а не омъжена британка! Обувката, която намерих не е за тази госпожа! Няма да й се обадя изобщо :)

9

Аз до 2

преди 15 години

Какво като носи 39 номер? Повечето манекенди носят от 40 нагоре. И аз нося токове, но винаги имам равни обувки/чехли в чантата - не се знае кога ще потрябват :)