12

преди 15 години

Като спахме през войните и изгубихме Тракия и Егейско за Турция и Гърция, сега ще ги молим, вместо да си внасяме директно на Беломорските пристанища....Нищо не става от това племе, пфуууууу

11

преди 15 години

има ИМАНЕ и имане - Кувейт нема да стигнем никога, ама поне колкото за резерв в кризисни ситуации като тая имаме - пак е нещо. нямаше ли да е добре сега да си позлваме собствените запаси, докато ония мизерници Украйна и Русия се разберат, вместо да стоим на студено и да им се молим?

10

преди 15 години

стига митове и легенди, нямаме газ и нефт колкото и да ни се иска иначе досега да сме станали кувейт 1000 пътии МГУ да стане най-полулярния университет специалност Добив на нефт и газ

9

преди 15 години

1. - 15.01 08:36 - . . . от сън дълбок се събуди!От: boristodorov56... А ГАЗ НЯМА!НЯМА ДА ИМА И В ПОНЕДЕЛНИК,И ВЪВ ВТОРНИК,И В СРЯДА,ДОРИ ПО-СЛЕДВАЩИЯ ПОНЕДЕЛНИК!ЗАЛОГА НЕ Е СВАЛЯН! 1 000 bgn - срещу - 50 копеек,че газ няма да има до по-следващия понеделник!

8

Миро

преди 15 години

4 каза нещо интересно quote:"в находището на БЯЛА - варненско има поне 150 милд" . Защо не пуснеш някой линк да видя и аз за какво иде реч, че за такова находище не сам чувал.

7

преди 15 години

че не те е удушил навремето, като се е разбрало, че нищо не става от теб. ще ти кажа само няколко елементарни неща, та да ме разбереш:първо - 2 милиарда, колкото и да са малко, са повече от НИЩО, пръдльо. второ - хранилището в чирен има реално изпозлваем капацитет 500 милиона, и с тия 500 милиона все още крета някак част от Бг, нали? трето - ако два милиарда са нищо, защо има съдебен спор между фирмите, желаеши да го разработват? кой би се натсикал да разработва нещо, което не си заслужава? (е, като се изключи секса между *** и баща ти навремето - ама те все пак не са знаели какво ще излезе). айде сега *** се ззаври на майка си у п.ката на топло, че газ нема. па баба ти ако попърди повечко, ше може и сланина да си опържите, ***.

6

преди 15 години

че не те е удушил навремето, като се е разбрало, че нищо не става от теб. ще ти кажа само няколко елементарни неща, та да ме разбереш: първо - 2 милиарда, колкото и да са малко, са повече от НИЩО, пръдльо. второ - хранилището в чирен има реално изпозлваем капацитет 500 милиона, и с тия 500 милиона все още крета някак част от Бг, нали? трето - ако два милиарда са нищо, защо има съдебен спор между фирмите, желаеши да го разработват? кой би се натсикал да разработва нещо, което не си заслужава? (е, като се изключи секса между *** и баща ти навремето - ама те все пак не са знаели какво ще излезе). айде сега *** се ззаври на майка си у п.ката на топло, че газ нема. па баба ти ако попърди повечко, ше може и сланина да си опържите, ***.

5

Калин

преди 15 години

Гърция имат терминали за течен газ ..който се доставя от Египет и Арабските страни.Благодарете на комунистите,че толкова им стига акъла ние да нямаме.Те незнаят ,че Газа има течно агрегатно състояние.Ти може ли да ни вържеш,към една тръба при това Съветска?Единствени в цяла Европа ...за смях смях сме те ни се смеят и ни гледат сеира в същност.Да ни помагат ..,че от каде на каде ,те не са длъжни ..да сме мислили ..*** комуниста не мисли ..само трови.Та благодарете на комунистите!

4

batko

преди 15 години

за инфо на г-н EVIL прав е че 2 милд. са нищо, но в находището на БЯЛА - варненско има поне 150 милд. - странно е че никой не желае да говори за него.Може би ще почнат да говорят за него като го дадат на някоя фирма на "БАТКО и БРАТКО" ЕООД

3

evil

преди 15 години

*** 2 млрд са нищо, ходи да си копаш като си такъв разбирачев.

2

преди 15 години

а защо никой не споменава, че край Калиакра има находище с приблизителен капацитет минимум 2 милиарда кубика, което си ситои неразработвано заради съдебни спорове? какво е това малоумие да купуваме скъпо и прескъпо газ - и не само, че е скъпо и прескъпо, ами ни го спират когато им е кеф - та какво е това малоумие да оставим неразработвано находище, което би ни осигурило ако не редовни доставки, то поне достатъчно резерв за ситуации като сегашната?

1

преди 15 години

dobre de ot gurcia shte vzemem gaz,onia kade triabva da go vzem ot francia kade na niakoi v mamka mu i pravitelstvo?