16

Анонимен

преди 7 минути

В Испания в квартална кръчма те цакат 2-3 евро за 250-300мл обикновена биричка. Така че октобер цените са в реда на нещата.

15

Еми

преди 43 минути

Пак е по-евтино от Франция. Там една бира 0.5л ти я сервират за 8-10 евро. А безалкохолната бира е за правоверни ново-европейци! Иначе гледам, някой спомена младите, дето тикток им доизпи малкото останал мозък, как купуват бургери от соя по-скъпи от телешко филе. Та всичко е ок, не се притеснявайте!

14

1-0LD-ДiN0-ДртiйMAN

преди 1 час

Като им писах на жалько устроените бАЙскиэ фЙЕнчЙЕнцЪ, че безалкохолното пиво там се продава на същата цена като като обикновеното,сиреч м/у 13,50 и 15,30 евро за 1-литрова халба, но разликата ще е липсата на махмурлук... а че биричката на ОКТобър-ФЕСТъ е станала златна и доста трудно достижима отсекъде и човек требе да е финансово съвсем близу до милионерите, за да може да си я позволи безгрижно и волно . . . като КАУБОЙ!

13

KanuTaH_BecKo

преди 1 час

От години само безалкохолен Бекс или Хайникен пия. Две - три бири и си ок на сутринта. Жалко че крафт пивоварните във Варна нито е правят ,нито е внасят. Има доста хора познати които консумират само неалкохолни напитки.За са си българин не е нужно да пиеш ракия, ядеш ***/джумерки и пушиш в тоалетна

12

Анонимен

преди 4 часа

Напиват са като *** и падат под масите :)))

11

Край

преди 4 часа

Нищо пдобно. Безалкохолната бира е по-скъпа от обикновената. Много трудно се докарва вкуса на бира без алкохол в нея. От българските бири почти никой не успява.

10

а в Китай Пият

преди 5 часа

Зелен Чай и Произвеждата Умни-Телефони, докато Германия все повече ЗаПрелича на държава от 18-ти Век - единствено са им останали някакви двигатели с вътрешно горене - технология от 18-ти Век и се къпят по 1 път в месеца - щото няма Северен Поток и Газ да си топлят Водата!!

9

Анонимен

преди 5 часа

До Рамзес II-ри Поне е урина, не парфюмирани с 2-3% бирички на Запад :)))

8

Анонимен

преди 5 часа

Ходил съм на Октобърфест , от едната страна се превръща в тоалетна , от другата в оргия . Пияни германци и германки .

7

Рамзес II-ри

преди 5 часа

То в Бг урината за нищо не става ама си я пукат учениците по пейките и са щастливи

6

Мара

преди 5 часа

Безалкохолна бира, безкофеиново кафе, бездимни цигари, растително мляко, вегански пържоли, трансхора... - накъде отива този свят?!?! Светът не е това, което беше - както казваше Ален Делон.

5

Анонимен

преди 5 часа

15 еврака една биричка, средностатистическият дойчо е фалирал на втората. мизерници.

4

Анонимен

преди 5 часа

Не си заслужава тогава :)) Бира без алкохол не е бира, но знам ли сегашната джендърска младеж :)

3

Анонимен

преди 5 часа

Един надник за две бира мерси.

2

Мадур Мадурев

преди 5 часа

иззроди!безалкохолна бира...хахаха

1

баба мара

преди 5 часа

наденички и бира гостите ви само чакат малко да се стъмни и да ви почнат сножовете