68

Бг

преди 56 минути

Наркомана е пътник

67

776

преди 1 час

Рижия лисик тъй ще го натири тоя просещ върлан ,че чак в Русия ша са смоталоса.

66

Ром"с

преди 1 час

Най големият далаверджия -мошеник в света -това са думите на Тръмп за Зеленски и сега се срещат ,ех тез политици .

65

Тореро

преди 2 часа

Слава на Владимир Путин!! Слава на Доналд Тръмп!!

64

Анонимен

преди 2 часа

3лyнcки се спихна от зор да проси и да се предлага. Че и евтино взима, казват. Но кандидати малко.

63

Хаха

преди 2 часа

200 метра тук вече са нищо на фона на новите милиардерски мегависоки небостъргачи в близост дето вдигнаха в последните 4-5 години

62

Хаха

преди 2 часа

И само да кажа на списвачите ,че Тръмп Тауър е сравнително височка сграда на Пето авеню , ама далеч не е небостъргаг ...за ужас на русофоби ми е на 20 минути с метрото ;)

61

Da litle Шафьора

преди 2 часа

И ас кату тати съм за Камалалалалата щоту Снупиту и другите църни рапажии са за нея,пък нали те нъ мъндрисват от време на време щото така правят всички рапажии! Пък Тръмп е диктатур и фашист, не слуша рап и вкара П Дидуто в пандела!

60

Хаха

преди 2 часа

Тръмп се похвали на Зеленски с добрите си отношения с ПутинТръмп е обяснил, че има "много добри отношения" с Володимир Зеленски и "много добри отношения с президента на Русия Владимир Путин" и е изразил надежда, че "бързо ще постигнем решение".В отговор на бележката на Тръмп за отношенията му с Путин украинският президент Володимир Зеленски е заявил: "Надявам се ние да имаме по-добри отношения", на което Тръмп е отговорил: "За танго са нужни двама"Тръмп просто уби Зеления наркоман !!!

59

До 57

преди 2 часа

Май и теб ще те пратим в Овча купел да те лекува оная конгерица Илашчук

58

Mda

преди 3 часа

Тръмп просто ще спре потока от пари към Украйна и с нищо няма да я принуждава да подписва мир с Русия.Нали две години и половина слушаме как славната Украйна се бори сама срещу Путин ..нищо че и наляха 250 млд долара в оръжия , плащат заплатите и пенсиите на украинците и т.н.Нека Украйна наистина се бори без Америка зад гърба си пък пилес нека по-добрият победи , така е справедливо нали ?

57

Заблудени матрьошки

преди 3 часа

И вие, и работодателят ви в Кремъл много искате Тръмписимо да стане президент отново, ама не сте наясно с потенциалните грозни изненади. Никой вече не може да предвиди решенията и постъпките му. Ето ви ясен пример, че той вече си живее в свой свят - обеща на калифорнийците, че ще им прелее води от реките в северозападната част на Щатите. Има само една мъничка пречка - такава хидротехническа система просто не съществува. На това куку разчитате. Затова е казано "Внимавай какво си пожелаваш".

56

Анонимен

преди 3 часа

До 50 Тръмп открито си казва, че мир ще има при условията на Путин и ще отреже помощите за Украйна и ще натисне да се подпише мира. Пак открито тия дни- Украйна градовете няма да си получи, всичко е разрушено и да се запрат, щото цял свят да дава и оправя, стотици години няма да стигнат. Пак изказване- заради Украйна няма да дам да се стига да умират американци. Иначе днес си изказаха колко се обичат. Зеленски гледаше като ударен с мокър ***, обаче.

55

Анонимен

преди 3 часа

До 53 Абе, среща имаше, но общо взето видеата са по 4-5 минути с изказвания на Зеленски как разчита на подкрепа войната да свърши без даване на нищо на Русия и на Тръмп, че има много добри отношения и с Путин, и със Зеленски и тази война трябва да седнат да се разберат и да я прекратят. Като цяло нищо ново. Зеленски иска, Тръмп- "Спирам кранчето и ще се разберете бързо с Путин.".

54

Малко за политика

преди 3 часа

САЩ (по-скоро Демократическата партия, Байдън и Камала) и Украйна имат различни интереси за войната. Зеленски иска войната да свърши, защото знае, че Украйна ще я загуби. САЩ искат войната да продължи колкото се може по-дълго. Ще дават пари и оръжия, това могат. Война до последният украинец. А за Тръмп приоритет е икономическата война с Китай, не Украйна. Той ще остави ЕС да се оправят с това.

53

Гошо

преди 3 часа

Това е фалшива статия.

52

паф

преди 3 часа

сега всичко ми прилича на една селска кръчма, приказки, обещания, лъжи, наддавания.....кръчмаря обаче е Владимир Владимирович Путин, и той прави сметката накрая!

51

До52

преди 3 часа

Или Зеленски на Майдана

50

Съдба

преди 3 часа

Тръмп или Камала,Вова ще го клечат на дувара.

49

До 49

преди 3 часа

Май са украинските с урко-зомбита