22

Анонимен

преди 1 час

Скоро само роботизация и ИИ, другите е другите......:))

21

Анонимен

преди 4 часа

Вместо да даваш пари на врачки по-добре ИЕ да ти гледа, поне е безплатно.

20

Анонимен

преди 5 часа

Иначе чуека е прав, че "АИ" греши. А след като греши не знам кой умник ще го използва. Щом греши ако и да е рядко ако и да е един единствен път то това означава че не може да му се има доверие за абсолютно нищо. Виж частните потребители могат да се забавляват на воля с нещотот. Тях грешките на АИ не ги вълнуват.

19

Анонимен

преди 5 часа

Вече трябва да се подвеждат под съдебна отговорност фирми и организации използващи словосъетанието "изкуствен интелект". Това е реклаен трик за продажба на не съвсем читави експертни сиситеми. Изкуствен интелект няма и няма и да има в смисъла които се влага. Доста работа има и доста стотици ако не и хиляди години си трябват. Но на полупроводници няма как да се получи.

18

Анонимен

преди 5 часа

Автоматизацивта е едно изкуствеия интелект друго да върви по дяволите

17

Анонимен

преди 5 часа

Ама те верно са написали автоматизация и АИ.

16

шерр

преди 5 часа

ЕДНО МАЩАБНО СПИРАНЕ НА ТОКА И ЦИРКЪТ ЩЕ Е ПЪЛЕН

15

Анонимен

преди 5 часа

Представяш ли си, че хората ги карат да ходят, за да я слушат тая корпоративна разумка ...

14

Анонимен

преди 5 часа

"Ежедневното банкиране за потребителите трябва да стане невидимо, бекграунд, коментира той." - За голям експерт, провалът му да борави на *** български език, определено не му помага.

13

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 3 - нема да ги замерсти, защото те оперделят законите и естевено е, че няма да се самобичуват :)

12

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен - Хич няма да е безпланто. Open AI има 30 милиарда разходи да избива, както и да изкара някакваи серизони пари. Следващта тъпка за A.I ще е билион долара, а сле нея поне 7...

11

Анонимен

преди 5 часа

Хората, които работят в измисления дигитален свят могат и да изчезнат. Едва ли някои ще разбере разликите между *** компютър и сложен "експерт". Искам, обаче, да вида АИ зидар, кофражист, покривджия и т.н. като ви протече - викайте АИ. Или мен. От 100 евра на час за редовни клиенти. Биткойн не взимам.

10

Анонимен

преди 5 часа

Така говори щот тряа си платиш

9

Анонимен

преди 5 часа

Има ужасно много хора, които все още не могат да направят разлика между автоматизация и ИИ.

8

Анонимен

преди 5 часа

Polojitelnata novina e, che sled upotreba na iadreno orajie tova ki ste e samo bioraznoobrasie v minaloto.

7

Анонимен

преди 5 часа

"Да му мислят тия самохвалковци IT-тата" - Да му мислят HR-ите, че изкуствения интелект поне има интелект за разлика от тях. И всякви ала-бала професии. А ИТ-тата ти не ги мисли, те ще преминат повечето по работа върху системите използващи изкуствен интелект и настройка на машините му. Да му мислят блогъри, писатели, копирайтъри, контрол на качеството (донякъде), адвокати, журналисти, автори на текстове и голяма част учители по езици, философия, психология, стъкмистика.

6

абе

преди 5 часа

Дрън-дрън-дрън. Поредна евтина пропаганда. На никой не му пука за мечтите и аджендите на извра тените ви господари ;) Наистина яките неща нямат нужда от реклама, нито от "призоваване" :)

5

Анонимен

преди 5 часа

Да му мислят тия самохвалковци IT-тата, щото след някоя и друга годинка алгоритъма и програмата, която те пишат за една седмица AI ще го напише за 5-10минутки при това БЕЗПЛАТНО!!! Така драги IT-та, записвайте готварски курс или изкарайте книжка за ТИР, щото иначе отивате на строежа като общи работници, в Чистотата също търсят хора.

4

Анонимен

преди 5 часа

"Човечеството е стигнсло дотам да създаде изкуствен интелект, но в същото време не може да осъзнае" -Една част от човечеството създава изкуствен интелект, а друга част няма акъл даже и наготово да го ползва. Само викат "Аз познавам този, аз познавам онзи" и смятат, че това в живота е най-висшата човешка ценност.

3

Анонимен

преди 5 часа

Да идва по-скоро времето в което Аi ще замести адвокати и съдии, щото иначе всичко е само печалбарство и измяна на правото, на гърба на бедните.