50

Секира

преди 3 минути

До Мен Каквото и да съм искала да кажа, онлайн ЦЕНЗУРА го ЗаБрани ! Хахаха, ама Друг може да отмени.

49

Кирката

преди 9 минути

До Топалов: Вземи се зарови. Не цапай планетата. Ела пак след 1000 годинки.

48

Шоп

преди 9 минути

T.н. занимания по интереси не са в интереси на децата, а на училищата и на тези които водят заниманията; това са едни пари които всячески трябва да се "усвоят".

47

ГАНА

преди 17 минути

Как не искате да разберете, че милиони Българки НЯМАТ шанс да отгледат и възпитат своите деца в своята рожденна страна в общочовешки ценности ! По тази кардинална причина естествената раждаемост спада и ще спре, ако ...

46

Кочо

преди 29 минути

Глупости ! Те майките в режим 12-часа работен ден и без това нямат щанс да ги контролират.

45

Кочо

преди 47 минути

Щото мамите са на работа !!! Педстава си нямате как БЪЛГАРКАТА спасява българчетета

44

Леле

преди 50 минути

В 16 не можете, в 17.45 ви е късно. Да стоят по 8 часа в училище е ок, но 10 е прекалено. Не виждам кой знае каква разлика. Или ви е грижа за детето и го взимате в 16 или е все едно колко след 16 ще го вземете. Като не искате дете затворник, го взимайте на обяд. Никой не ви задължава да ходи на занималня. Изглежда, че незнаете какво искате.

43

@@@

преди 1 час

Не ги пускат, защото се притеснени милите да не мине проверка и да им липсва бройка...Ако им разрешат, ще изстреля бъдещия Моцарт с 300 към маминка, ама пуст зор за заплатката.Лично класната на дребния ми го разясни в личен разговор

42

Топалов

преди 1 час

България, земя на простаци.

41

Анонимен

преди 1 час

Първите 3-4 години в училище са най-важни. Тогава децата трябва да се отучат да мислят и да се научат само да слушат и да повтарят.

40

Анонимен

преди 1 час

Първите 3-4 години в училище са важни. Тогава трябва да отучат децата да мислят и да ги научат само да слушат и да повтарят.

39

Ника

преди 2 часа

Децата са на " занималня",която не надгражда,не помага,а е само място за престой,докато родителите са на работа.Кой най- после ще признае,че царят е гол?

38

Анонимен

преди 2 часа

Аз пък що си мисля, че така беше и преди 20 години? Искам да кажа, каквото и преди, такова и сега.

37

AAA

преди 2 часа

всичките ми познати с деца и те се оплакват нон стоп.. за радост такива проблеми нямам : D Ем искаш а после само оплаквания колко трудно било и т.н .. тъ. па работа

36

В белите държави има

преди 2 часа

по един автобус който събира и оставя децата. Буса и шофьора ги плаща държавата .

35

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 30 Аве льольо ти ако вземаш такава заплата на държавна занималня ли ще ти е детето. ***.

34

Анонимен

преди 2 часа

Мен ме гледаха без помощ, без занимални, понеже такива просто нямаше в чужда страна. И се оправяха. Лигльовци.

33

Анонимен

преди 2 часа

До Я стига - Няма да ги махнат, просот ще позволят, децата да се. взимат по всяко време след учебни занятия и толкова.

32

Анонимен

преди 2 часа

"Не е съгласна да стои в училище 10 ч, но и не може да го вземе по-рано. Т" - Идеята е, че преди 5-6 години, можеше да го вземеш. Дали ще е в 13:35 или 16:55, нямаше проблем. Ама сега е "заключено" едва ли не. Супер, ама как да го взема, кгоато свърши смяната. Я чакай, да мина 38 киломтера, за да го прибера и да се върна на работа в трафика. ПЕРФЕКТНО!

31

Мен

преди 2 часа

Това е психопатия произлизаща от либералните ценности и *** директиви.Вие как си представяте детето от ясла до живот да става в 6.30 и да е някъде до 5 часа.Това е перверзия с малките деца,занимални и натоварена програма до 1 часа през деня.Какво ще запомни това дете?Геноцид над народа да работи до 64 години за да връща откраднатите пари от плужеците депутати,а да не може да си гледа внуците и да им се радва.Страшно е това не е нормален живот.