9

Анонимен

преди 1 час

Тоя е добър папа, добре, че не остана оня нацист, а си подаде оставката, само още нацисти ни липсваха, щото тези из Европа и Украйна, малко ли са ни? А при посещението на Зеленски във Ватикана, папата не е разговарял с него, а някакъв англичанин, в отделна стая.

8

Всъщност...

преди 2 часа

До Анонимен Абре , резак, братчед ти Али Агджа стреля по папата и излъга /ссигански номера/ че има замесен и българин. И да, Ватикана отдавна се извини на целия български народ че са ни обвинили без да имаме вина. Ама ти от де ще ги знаеш тия работи. То в родния ти кааатун новините приистигат с голямо закъснение. Още сте в Средновековието.

7

Анонимен

преди 2 часа

Църквата трябва да поиска прошка, че е била винаги на страната на лошото. Крала е бъдещето и животите на хората. Предсказанието от Фатима е как папата върви върху трупове, до като около него разстрелват хора. Всеки поп гори в ада. Питайте Максим

6

Анонимен

преди 2 часа

А кога българския народ ще поиска прошка от Ватикана, че обучи един ислямист да стреля по папата?

5

ПОКАЯНИЕ

преди 3 часа

Покайте се!? В окултен смисъл тази дума означава промяна, т.е. изменете чувствата, мислите и постъпките си, защото ако покаянието не променя човека, то не е истинско. Елеазар Хараш, лекция 16.07.1993г. / / / В арабската мистика думата покаяние Тауба означава абсолютна решимост да се отдадеш на самоусъвършенствуване. Не просто покаяние, а да направиш преврат, революция в сърцето, революция в ума, революция във волята. Елеазар Хараш, лекция 01.05.2001г.

4

Анонимен

преди 3 часа

Католическата църква ПЪРВО: трябва да се изчисти от Атеисти и Еретици. Второ: да се отмени закона за безбрачие на католическите свещенници въведено от папа Григорий през VII век.

3

Анонимен

преди 3 часа

Прошка на попа с калашника и закриване на тия мормони :)))

2

Влади

преди 3 часа

Обетът за безбрачие води до педофилия и хомосексуализъм. В нашите манастири да не е по-розово? Баба Гуси и т.н. .

1

Анонимен

преди 3 часа

Интересото е, че случаите на "насилие" се засилват яков църквата, след. т.нар. Ватикан 2.0 през 60-те години. Много интересно!