15

Анонимен

преди 44 минути

помним 2020 как медиите учеха балканския ориенталец да си мие ръцете

14

Анонимен

преди 1 час

Fake news. Buladminat na monoplolnata darjavna bul zdravna kasa ne otchita periodichno finansovoto sastoianie na vseki bg abonat na zdravnata kasa, kolko leva e vnesal abonatat, kolko leva e polzval, kolko leva mu ostavat v zdravnata lichna smetka za umiraneto, pogrebenieto, molitvite, pomenite, svesti, kandila, grobisten park.

13

Анонимен

преди 3 часа

Бабо Маро- и ти не си млада. И за в бъдеще ще чакаш не по 2 часа , а по една седмица.

12

Анонимен

преди 3 часа

Вещицата Фандъкова е виновна за мръсния въздух и жертвите му в София, защото даваше метли на ровещите по контейнерите ромски избиратели, вместо с ИИ да се чисти качествено, както е по цял свят. Ето защо Господ наказа вещицата

11

Сега

преди 3 часа

Го кажете на тия които провалиха снощният дебат в парламента и то право в очите а не да ми се спотайвате с вашите лаконични въпроси като едни нали знаете как Ви нарича там един господин

10

една жена

преди 4 часа

Значи здравна култура било да дишаме мръсен въздух, но да се изследваме често. А не е ли по-добре да се премахне причината за заболяванията.

9

баба мара

преди 4 часа

ами почнете от генезиса защо нямаме превенция защото ни спъват личнителекари 2 часа чакане в коридора и накрая няма направление то не е по желание напациента а на лекаря ако ги нямаше щяхме да посещаваме всичките кабинети поболници мед центрове обаче направленията са огромна пречка те ни разболявати затова късно отиваме в болница а там е ад защото са стари и не отговарят на 21 век

8

А онзи

преди 4 часа

бизнесмен дето гори отпадъците на Европа у нас дали има заслуги?

7

Анонимен

преди 4 часа

Обществото ни няма никаква култура, не само здравна...

6

Анонимен

преди 4 часа

До 5 - Не знам, ама ако има наблиза производство на "наш човек", асо започват да обвиняват за замърсяването и гадните миризми, я фермери, я ТЕЦ, нищо че най0близката ферма е на 20 километра, а ТЕЦ-а на 120.

5

Тва дали има

преди 4 часа

нещо общо с безкрайните истории от "филми на ужасите", в следствие на нарочно назначени изследвания и лечения на пациенти, които нямат нужда от тях, за да докторката да кара Инфинити? Как мислите, има ли общо?

4

Анонимен

преди 4 часа

Няма нужда. Профулактиката е безмислена, за каквото и да е,само пари на вятъра. Да плащаме на такива които нищо не вършат, мерси.

3

В България

преди 4 часа

Няма общество, а крепостни селяни

2

Мда

преди 4 часа

Поредното усвояване на кинти.

1

Хахахахаха

преди 4 часа

Задължителни... санкци....винаги ги има в кратуните на хора, които не могат да разсъждават самостояъелно!