27

Анонимен

преди 27 минути

Обикновено хората подценяват опасността. Когато човек влиза във водата, трябва да проверява постоянно, дали когото пожелае, може да излезе!

26

Последни думи

преди 1 час

"Не влизай навътре, опасно е. Няма да усетиш кога ще те повлече" - "Абе смeшен, ти знаеш ли аз кой съм, да не съм шишуминга като тебе"

25

:D

преди 1 час

До Какъв въздух Киро брейка и папазов ще спасят бай Гaньовщината

24

Аха

преди 1 час

48 удавници в плажове със спасители? Я дайте една справка от където и да в света даже и от плажове които нямат спасители колко са се удавили. Даа по малко ще излезнат, въпроса е какви спасители имаме... както всичко в тази държава де

23

Масово измиране

преди 1 час

Тей става, когато всеки зевзек е "експерт" по плуване и професионално управление на МПС....

22

Какъв въздух

преди 1 час

Народ който диша райски газ и вода вместо въздух и гледа Киро Брейка, не може да бъде победен.

21

БГ Робо-Броня-Човек

преди 1 час

За това Европа е измислила правила за всичко. За да не умират хора, обаче все пак живеем в най-русофилската държава, тук се мре най-много от всичко - антибиотична резистентност, давенки, катастрофи, инфаркти,инсулти, алкохол, цигари, абе ... всичко най-забранено, в България е национален спорт и гордост.Ето сега - балони с райски газ. Децата вече развиват астми и белодробни мизepии,защото са много велики и не им трябва да дишат въздух - те са свръхчовеци.Могат да пият и по 1л водка, без да умрат

20

Има умни хора вярвай

преди 1 час

Кофти е да се давиш. Повечето хора си мислят, че във водата можеш просто да се отпуснеш и ще си седиш отгоре, но когато има условия за течения, много често скоростта и посоката на водните течения стават непосилни са човешките възможности. Много умни хора знаят този факт и за това са обособили система, която да минимизира тези опасности. Тази система се нарича "Охраняем Плаж". Там винаги има спасител и флаг за това дали е позволено плуването. Ако е зелен флага - пливайте си, ако не - стойте далеч

19

Копейкин

преди 1 час

Даже е малко за една корумпирана ала руски стил държава..

18

Анонимен

преди 2 часа

Руснаците от към Сочи пращат мъртви вълнения към България. Правят ни морето безпокойно.

17

Анонимен

преди 2 часа

Ужас! Ако сравним с удавилите се през 2020 това си е трикратно увеличение за българите и над петкратно увеличение за чужденците. А на джурналистите тогава им изгладиха мозъчните гънки с маска и белина и ги изшлайфаха с вакса.

16

Ивелин Михайлов

преди 2 часа

Аз като дете прочетох трите тома на "Синовете на Великата мечка" няколко пъти и преплувах Дунава по дължина 5-6 пъти, какво знаете вие...

15

Киро Брейка

преди 2 часа

Аз съм от социалистически сой и като млад съм поставял рекорд за преплуване на Черно море по дъно от край до край, без да излизам да си поемам въздух. Просто по бай Тошово време, хората бяхме от сой - много по-читави от вас сега.

14

xaxa

преди 2 часа

Хич не е забавно и не е шега. Виждал съм удавници в интернет клипчета. Спомням си за една двойка момче и момиче, която си прави клипче, после се давят и изчезват. Има едно клипче на един с конска глава, как се върти в един водовъртеж и после се дави, има как скачат от високо и се трошат, има едни как се давят на бент, много клипчета има, един разправяше как го завлачило морето на километри навътре, има как ги взимат вълните, всичко има. Образовайте се колко е опасно, водата не е шега работа, ей.

13

Анонимен

преди 2 часа

Никой нормален човек на ходи на море в България.....

12

Смъртта е близо

преди 2 часа

Така става, защото всеки си мисли че може да плува и да кара автомобил. И аз като млад ги правех тези неща, но сега на стари години вече влизам на дълбокото само с лодка, която има спасителни пояси за всеки един пасажер и не си подритвам здравната книжка и смъртният акт. То са водовъртежи, мъртви течения, подводни ями. Ако не знаете има даже и "Течението на смъртта", това е един вертикален водовъртеж, който те държи постоянно под вода - не, благодаря!

11

от района на Дунава

преди 3 часа

Роден съм в едно дунавско село преди доста години; преди години съм виждал как близки и роднини не само от България, но и от страни където минава река Дунав денем и нощем ходят по брега на реката и търсят своите роднини! Тъжна картина! помня и как един дядо от моето село Остров оплакваше денонощно пристанище, палеше свещи за да се завърне неговото внуче. Трагедията беше жестока ..! Повярвайте ми, няма нищо по-лошо от това да изп ащаш за Свят Божии своиете деца и своите внуци. Бог да ги прости!

10

Анонимен

преди 3 часа

Светъл им път - така им било писано. Щом е станало значи така е трябвало.На късни години станах вярващ - на 40 - имах здравословни проблеми и се убедих, че има Бог.

9

Se

преди 3 часа

Да сложат тол камери да измерват средната скорост

8

Анонимен

преди 3 часа

Izobsto nikoi li ne e pluval v tamnoto more? Ami pluvni sastezania po vazrasti i polove, po profesii, naprimer deputatsko, ministersko, sadiisko, prokurorsko, advokatsko, pravistko, juridichesko sezonno nadpluvane v nasheto rodno cherno more ili reka cherna pone, moje i tundja, marica, iskar, dunav?