72

Анонимен

преди 1 час

Тъй,тъй,за едни ще е печалбата а за други риска.Бързат преди изборите в САЩ и ни баламосват преди изборите в БГ.И после пак :-"кратко беше щастието с теб е,отдавна мина туй щастливо време.Ти си тук,но пак си занимаваш,а нас на кого ни оставяш?"

71

Мишена Бг

преди 1 час

Брейй..., една Бригадъ НАТО-вци, цели 5,000 души??? Многу, ве??? С кого ли шъ воюваме, с толкуз "железни каски"??? Май шъ съ логистика и тех. персонал на Натовските ВВС, ВМС, БПЛА разузнавателни дронове и разбира съ НАТО-ска охрана на тези военните обекти, а не българска, нашето военно участие шъ е от спец части на "Телляци" и "Масажистки"!!!! -))))

70

Анонимен

преди 2 часа

Тия точно преди изборите с големи признания - натовците щели да плащат, от Брюксел изобщо нямали намерение да ни затварят мините (според Борисов), очаквам някой да ми обещае да не работя и от Брюксел или не знам откъде да ме издържат да си живея живота. Досега що не ги казаха тия работи?

69

Обективен

преди 2 часа

Мумията Запрянов лъже най-безцеремонно. Фашагата Столтенберг наскоро заяви,че всяка държава член на НАТО , трябва да отделя 2% ( два процента) от брутния вътрешен продукт като вноска в НАТО. Знаете ли колко пари са това? И какво ще ни плащат,като всеки данъкоплатец ще дава стотици пъти повече на НАТО .

68

до недоволните

преди 2 часа

отивайте и лягайте на полето в знак на протест , кво ми щракате и се правите на разбирачи от дивана

67

Христо Христов

преди 2 часа

До Бай Х "Не ни чака нищо добро с новият тоталитарен съюз от който сме част." - па и друго заслужавате ли?

66

Анонимен

преди 2 часа

Тези рано или късно Ще ги изгоним с камъни ,не само от Булгария но и от Европа!!!Никога Не са били " добре дошли" тук!

65

Хм

преди 2 часа

Имам чувството че искат да ни скарат с Македония--американският посланник там бърбори едно--а тукашният друго

64

Христо Христов

преди 2 часа

До Анонимен/61 "... които обаче били вече повредени от БОБРИ." - е, в следващото си изявление бербок ще ги обяви за диверсанти на Путин!

63

Христо Христов

преди 2 часа

Правилно! 85% са про'с'таците у нас, които гласуват всеки път да станем мишена на военни действия. Дано си го получат!

62

НАТО-НАТИ

преди 2 часа

Ама как НАТО ще плаща за базата-- НИЕ ще плащаме -НИе сме най големите от големите НАТОВЦИ!!! И трябва да им Я подарим завинаги!

61

Анонимен

преди 2 часа

Току-що по един чужд канал чух съобщение, че в Германия се опасяват от ураган и силни наводнения по поречието на река Одра (Одер). Новината е в това, че преди време немците били построили нови защитни съоръжения, които обаче били вече повредени от БОБРИ. Помислете що за инженерна мисъл и що за материали имат силните натовски съюзници немците, щом бобрите им разрушават дигите! Има и загрижено изказване на Туск (Полша) по въпроса, защото Одер е гранична река. Надявам се да пуснете новината и тук.

60

Пак крадат идеи от

преди 2 часа

Възраждане! Какво става в този парламент? Все съратници на Възраждане започнаха да излизат

59

Км

преди 2 часа

А на вас ще ви кажат ли какви оръжия ще се съхраняват там? Да не ревем после ,ако долети някой кинжал или искандер?

58

Този на снимката

преди 2 часа

много отчаян човек изглежда! Нямате ли други?

57

Анонимен

преди 3 часа

изказване на демнциони : "I just " ..около минута мислене .. "Any way" ... нова пауза 30 секунди ....

56

ЯМБОЛИЯ

преди 3 часа

КАБИЛЕ и ЯМБОЛ от както съществуват са военни центрове,заради изключителното си разположение на Балканите. Град сме от хиляди години,ще съществуваме и след хиляди години. Не се вълнувайте дами и господа. Армията в ЯМБОЛ е поминък,начин на живот,независимо с коя велика сила сме били.

55

Анонимен

преди 3 часа

И какво "ще плаща"? 2 ракии и едно прасе?

54

баба мара

преди 3 часа

абе ***-о-ти при 34 процента изб активност как си позволявате да правите такивапредложения кога русия ще ни напада ако не си затворите мръсната уста не се лиусещате че сащ ви подстрекават да вършите грешни неща да провокирате и да сиизпатим заради чужди интереси и печалби откажете се от тези прос-та-щини докатое време идват избори ново правителство вие сте служебен кабинет само за изборите

53

Анонимен

преди 3 часа

Ми, Путараната нали ви покани, бягайте при него и квичете щастливо. Тука е Европейска и Натовска територия и я искаме свободна от ***.