16

Анонимен

преди 2 часа

Само и единствено защото има полети от София се отчита такава посещаемост на туристите.Реално те само минават през летището.Но важното е,да се отчете прогрес на столицата

15

Анонимен

преди 2 часа

Пф. Туризъм в София. Майтап си правите, нали?

14

Анонимен

преди 3 часа

Не е зле да се завърнем към поставянето на ударения. Като начало само там, където се налага. Иначе за завръщаме на нивата. На нивата с царевицата.

13

asss

преди 3 часа

единствения лифт към Витоша го съсипаха , какви туристи....да имаш планина и да може да я достъпиш само с кола или автобус .....

12

Не позна!

преди 3 часа

. . . жителите на София и Пловдив да отделят два часа от свободното си време, да се отдадат на безплатните обиколки и за малко да бъдат туристи в собствените си градове. . . . През свободнот време са на село! Още ли не разбрахте?

11

Г-жа Хазартова

преди 4 часа

До Пишман Туристи Един Уикенд ако включим качване на Витоша!! Аз за 2-3 часа развеждам хората около нас в Центъра показвайки 5те забележителности и после ..... запой!! Та само с добро натаралянкване и с*** може да се уплътни туристическия уикенд в София!!

10

иво

преди 4 часа

Какви туристи бре?Градският транспорт е препълнен с емигранти от Авганистан,Пакистан и т.н.Справка трамвай 22 и 20.Там все по рядко се виждат бели хора.Центъра на София се превърна в гето.

9

Анонимен

преди 4 часа

Една добра новина, браво

8

Е то има ли

преди 5 часа

какво друго да се прави в София освен да уринира от сградата на СОС?

7

Анонимен

преди 5 часа

Че то кво има да разглеждаш в София - няколко църкви в центъра и това е.

6

Ужас

преди 5 часа

Какви туристи,мизерници и скрънзи,хотелите пищят от такива....

5

Пишман Туристи

преди 5 часа

Да предположим, че някой чужденец реши да дойде в София. Какво може да разгледа и за колко дни? Максимум един уикенд и до там.

4

Русофоб

преди 5 часа

Какво да правят в София? Да се омешат с мьекащите *** едва ли е голямо забавление. Пришълците от дълбоката провинция превърнаха столицата в едно огромно гето. Простащината измести добрите нрави и всичко се усмърдя на крави и овце. С премахването на софийското жителство, единственото смислено нещо в социализма, София загина. Няма я вече. Стана царство на селянията от Полски тръмбеш и Куртово конаре, за огромно съжаление.

3

Анонимен

преди 5 часа

Поначало помислих, че е хумористична статия за "туристите" от провинцията, които започват да се връщат към нИвата от 5 години.

2

Войводата

преди 5 часа

1. Моля службите да следят за рязко покачване на туристи от Румъния и Гърция2. Ако запада започне бягство от тук по мой ритници те могат да накажат моя народ3. Партизани рязко могат да влизат като туристи от тези 2 страни4. Гледате необръснати и с големи сакове. В тях ще има леки оръжия и такива за близък бой ножове шурикени мачетета въжета

1

Анонимен

преди 5 часа

В тая пренаселена София остана ли място за туристи?