31

Анонимен

преди 29 минути

До Анонимен 27-28, a твоето е на клоака твоето ниво. Доказа го няколко пъти. Разбирам много повече отколкото можеш да си представиш. Просто се излагаш. И това ти написах още в първия коментар. Ти си просто злобар! Нямаш нищо, което да си заслужава дискусията. Просто си нула :) Дори елементарно възпитание нямаш. Интевлектът ти е потресаващо нисък. Вероятно не стигаш повече от 80. Жалко. Наистина маста е като теб. Отивай да смучиш ракийка. Друго не ти остана в този живот след тази излагация тук:)

30

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен (26)Добре че пуснаха лоукостите та и провинциалистите да идете тук-так.Не че има полза щото пак сте си същите лапнни кюфтета.

29

Анонимен

преди 1 час

ами да, вече ипотечните кредити финансират до 80%, останалите 20% бедния българин ще тегли с все по скъп потребителски

28

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен (26)Нивото ти е провинциално!!!

27

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен (26)Живяла си все едно къде но нищо не си разбрала. Още в първият коментар го казах НО нямаш нивото да го разбереш.Посредственост тече от теб като вода от Ниагарски водопад.Въздух под налягане си.Толкова по темата.

26

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 25, от изказа ти съдя, че си доста под нивото ми. Този, който не разбира тук си ТИ! Тио си онзи, който прави страната клоака с лошото си възпитание! Явно си дебатирал с майммунни за да имаш опит в тази посока. Вземи се обади на родителите ти и им кажи, че са пълен провал с възпитанието ти. Живяла съм в 4 страни в Европа, Азия и Африка. Идея си нямаш какво означава "цивилизован индивид". А и не си такъв! Просто си злобар. Много сте такива. Разбирам защо ти е нормално :)

25

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен (24)Ти с майммуната в зоопарка дебатираш ли?След като не си разбрал какво казах няма как да бъда по-ясен.Всеки тълкува света според когнитивният си капацитет.И това няма да разбереш но няма знамение.Никъде не си бил и не познаваш света в който живеем.*** в Западна Европа или САЩ, поживей и ще разбереш смисъла на думата толерантност.Да дрънкаш заучени шаблонни фрази няма смисъл.

24

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 23, предлагам да дебатираш в уважение независимо от мнението ти. Това се нарича възпитание! И докато не започнем да се държим възпитано държавата, а и любимата ви СОфия ще е клоака! А на мен ми писна от индивиди, които правят всичко клоака просто от злоба.

23

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен (22) За теб може и да е непознат но за мен от написаното от него ми е СУПЕР познат. Срещам всеки ден такива противняци. Осрраха всичко и направиха живота в София отвратителен. Какво предлагаш, да ги почерпя и да им се радвам ли?! Добрият тон е за бели хора а тия са маемунняци.Ако не разбираш за какво говоря няма как да ти се помогне.

22

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 21, за разнообразие...що не вземете да водите цивилизован диалог без квалификации, а? Толкова ли ви липсва възпитание, че да падате до това ниско ниво да квалифицирате непознат в интернет форум? Може ли толкова злоба, бе хора?

21

Анонимен

преди 1 час

До брокер (15) Понеже си от село та не знаеш че другите държави в ЕС са Държави а в Бг е Циганиландия та не схващаш разликата.Отделно в София цените подминаха тези на Френската Ривиера.Евтино било ама за селяцци като теб които нямат идея къде се намират.Аз за коФторите които се предлагат в София и 1000 ойро на м2 не бих дал.

20

Анонимен

преди 1 час

Казват че шарана кълве на блЕснА но бългггарака и на гола кука ще клъвне.

19

Анонимен

преди 1 час

Българите са най-глупавия народ на тази земя.ФАКТ..

18

Анонимен

преди 3 часа

Всички около мен купуват имоти , някой дори втори и трети имот. Имам познати които си имат изплатено жилище , но купиха още два апартамента и ги изплащат .Не ги дават под наем . Може и да са високи цените и лихвите , но хората изобщо не смятат да спират да купуват .

17

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 11, всъщност целта на банките е да си докарват печалба. Да си плащат бонусите на служителите и на борда на директорите. Целта на глупавите по света е да теглят кредити и ипотеки, които не могат да си позволят. Все пак всеки банков служител иска бонус. Така че, моля, теглете :) Април месец идва и си искам бонусчето.

16

Анонимен

преди 3 часа

До брокер, абсолютно ще се вдигат. И когато не могат да си плащат ипотеките ще започнат да продават. Лошото е, че тогава ще и *** много имоти на пазара. Всеки ще иска да си продаде имота цената+ лихвите по ипотеката. Някои ще успеят. Други няма :) Много ЧСИ-та ще направят яките кинти. Но си прав, цените ще растат заради ипотеките и кредитите :)

15

брокер

преди 3 часа

Аз пъм мисля , че имотите ще продължат да поскъпват .Какво като се вдигне лихвата ? Вдига се малко вноската и това е . Гледайте другите държави в ЕС на какви цени се продават , при нас е още евтино

14

Анонимен

преди 3 часа

Някой настъпа котето , сега следва голямо Мяу

13

Анонимен

преди 3 часа

Задържте , че имам една панелка в Люлин и искам да и взема 200 000 евро .

12

Анонимен

преди 3 часа

Аз взимам кредити само за жени.Щото квот си сложиш на оная работа това ще ти остане