19

Анонимен

преди 7 часа

Роден 73г., и се присъединил към джихадистите 86 година. Демек на 13 годишна възраст. Дотук с празните приказки за деца бежанци и невинни арабски тинейджъри. Меркел да си ги прибира вкъщи всичките.

18

Анонимен

преди 9 часа

Ционистите отвращават света от себе си. Май само кукуто президент на Аржентине им е фен. Може би и в Канада. В Европа ги е страх да организират мачове с израелтяни, за да не станат въоръжени размотрици. Азия, откакто се помня, не ги иска в спортн състезания, затова ги набутват в Европа, въпреки че географски не са.

17

Анонимен

преди 9 часа

В туй Хизбула се оказва, че има много вожд и малко индиенец.

16

Не че нещо ама...

преди 11 часа

сега никой няма да може да управлява дронове ли какво?

15

Анонимен

преди 11 часа

До 14 обединете се и да се изакатее на овчо.

14

Гюнайдън Сали

преди 11 часа

сички турци тряба да са убединим и да убявим война на израе турция за да се възцари исляма и в израел и насякъде в балгария вече нат 50 % от населението е ислям

13

Анонимен

преди 11 часа

До 8 - А после четем, че Русия ударила жилищен блок с ракета, ама загинали само двама души.

12

Анонимен

преди 11 часа

До 10 Ахъм ... Айде с конапирацийте.

11

Анонимен

преди 11 часа

"Българските служби обаче заявиха, че Norta Global Ltd само е регистрирана в България, но не е имала никаква дейност в България" - И докато о мислеха това, хванаха групи за канали на хора, за внос на лрадени коли, даже отлриха и "материали за *** бомба" ... Хайде - знаем си номерата. На Хизбула очите им са на 4 и успяха на тях да им натресат бомби, ама видиш ли, при нас, дет сме заспали, няма да успеят да врътнат шашма.

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 11 часа

Някой би ли ми обяснил следната шизофренно сглобена сцена,при която някакви палестински п..р..о..ш..л...я..ци.. на моторетки и колела побеждава уникално добрите гранични съоръжения на най-милитаризираната Държава в света и остава на Израелска територия ДВАДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ЧАСА ,след като народът на Израел а дори и Курте от Филиповци знаеха за нападението оше в първите минути на същото? Как така се случва невъзмижното дори за минтаж при снимане на Холивудски филм.Дори дронове не бяха изпратени. Е?

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 11 часа

Никога няма дс престана да подкреоям Държавата Израел,защото тя бе създадена с цел да събере на територията си всипки евреи. Правителството на Нетаняху обаче няма нужда от Израелска държава,а от Световна държава и мой съвет е Мосад да елиминира Нетаняху,защото сме свидетели не на Държавен Ционизъм, а на господсгвуващ над всички народи фашистки цонизъм. Например в България всичкиндеоутатинса ЕВРЕИ. Е,Нетаняху? Май подписа смъртната присъда на народът си. Никой не ви е крив,че сте зли.

8

Анонимен

преди 11 часа

И покрай него 200-300 цивилни :/

7

Галя от EmbassyTO

преди 11 часа

Е, те винаги са важни. Убитите цивилни са случайност. Но на тях им е позволено

6

Анонимен

преди 11 часа

Хахаха тез ги завряха в *** гъъъз!

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 11 часа

Лъжа ! От самото начало на бойните действия Правителството на Бенджамин лъже! Държавата Израел бе нападната с помощта на Мосад и а Израелската армия,защото е невъзможно някакви селски палестински дрогирани тарикати да преминат гранцицата на най-добре въоръжената Държава в света. Това съвпада и с необяснимото наличие на милиони палестинци с Израелаки паспорти в Държавата Израел,което е абсурд ако трябва да вярваме на официалната израелска позиция за палестинците като врагове заклети.

4

Анонимен

преди 11 часа

Радикалистите получат заслуженото.

3

Анонимен

преди 11 часа

Новините са тип "нещо важна стана някъде". Петин е виновен.

2

G.I. Joe

преди 11 часа

То останаха ли живи членове на Хамас и Хизбула?

1

200 часа

преди 11 часа

седмично гледат единия конфликт и 200 ч другия и 200ч за избора . за друго няма време. заетост . а и 200ч катастрофи и справедливост .