33

Анонимен

преди 24 минути

Тези ще направят конфликта глобален,един се беше заел да прочисти планетата от тях,сега ще им сърбат попарата

32

Анонимен

преди 30 минути

С тези удари дали убиват само мюсюлмани? А?39% християнство27% католици8% православни4% апостолици

31

Анонимен

преди 3 часа

Ми джихадистите да не бяха убивали децата на футболното игрище. Израелците може да са братовчеди с араби, ама там няма цветя, плюшени мечета и три реда сополи. Око за око. Оставете ги да се оправят помежду си, въпросът е ние в Европа какво правим с милионите терористи, дето на дойдоха от арабските държави и най-вече с разните му Макарони и Меркели, които им постилат.

30

rt423

преди 4 часа

време е САЩ да се оттелят за 1 седмица и да спрат да защитават изродел и да видим колко са силни

29

Гошо

преди 4 часа

На Израел никой не може да му влияе. Сега ясно ли е кой командва света. Но като се замисля Бил Гейтс не можа да унищожи достатъчно хора с ковид и сега просто добавя бройка. Тема за размисъл.

28

Анонимен

преди 5 часа

Е затова на вас *** мръсни нищо не трябва да ви се признава,геноцид ли,вие сте най позорната и гнусна нация

27

ти да видиш

преди 5 часа

"Израел отхвърли глобалните призиви за прекратяване на огъня"Откога това е новина?!? На 48 г. съм и в целият си съзнателен живот тази "новина" винаги е била актуална и НИКОГА с последствия.....ако "миролюбивият" запад бяха почнали с рестрикции и санкции,тази малка държава щеше да се кротне поне две идеи.......Кажи на 10 г. си син да не прави това,защото е лошо,но той продължава да го прави,а ти само повтаряш колко е лошо това,което го прави....и да очакваш положителен резултат...

26

Анонимен

преди 5 часа

"Еврей има по тези земи от над 2000 години." - Е, поне един ще е останал, ама се научи да пишеш правилно!

25

Анонимен

преди 5 часа

Те тия приказки на САЩ са само лицемерие, иначе нямат никакво намерение да изоставят Израел. То даже САЩ слушат Израел. На който и да е американски президент, от която и да е партия, като му свиpнат евреите да направи нещо и той го прави.

24

Анонимен

преди 5 часа

"Защо Израел на стреля по Йордания, а по Ливан" - Веднага ти отговарям. Те Израел искат да стрелят по Йордания, но ще им е трудно наведнъж. Не им е на дневен ред. Като приключат с Ливан, ще започнат и с другите. Йордания просто е доста по-силна и по-богата от Ливан. Едно време през 6 дневната война, Израел печели предимство защото преди това са подкупили всички и са корумпирали съседите си. Арабеските пак са бедни и подкупни, но вече се хващат по-трудно.

23

Анонимен

преди 5 часа

Глупaцтe в България постоянно повтарят едно изречение "Ама те евреите направиха от пустинята градина". :) Нищо подобно. Палестина си е плодородна земя, както и Ливан. Едни от най-плодородните там. Пустинята е на юг и се казва Негев и евреите никаква градина не са направили от нея. Палестинците са там 1300 години по-рано. Евреите отиват там след като са прогонени от египетския фараон.

22

Анонимен

преди 5 часа

Ревете срещу Русия...... А Израел - кой ще го озапти? И САЩ не могат ((

21

Анонимен

преди 5 часа

България отново на три морета! Искам си територията обратно.

20

Анонимен

преди 5 часа

"си давам сметка каква голяма част от българите сте се хванали и сте повярвали на ислямистката пропаганда" - Нарича се логика, а не пропаганда. Хората с мозък знаят, че Израел е агресорът, защото фактите така говорят. И няма никаква религия намесена в това. Израел е враг на християнството освен това.

19

Анонимен

преди 6 часа

"Каква работа имате да се занимавате с Израел" - Израел се занимава с тях, защото им иска земята и газа в морето. Израел взривиха Бейрут, а не Ливан да взривят Тел Авив. Израел нападат, а Ливан се защитават доколкото могат. Те Ливан знаят, че са по-слаби от Израел и не нападат. Израел има сметка от слаби съседи и затова им прави гадocти постоянно.

18

Анонимен

преди 6 часа

До 19 Това е твоя теория. Еврей има по тези земи от над 2000 години. Второ коя държава не е създадена с войни ? Сирия ли ? Турция ли? Ливан ли ? Русия ли ? България? Китай ли ? Коя? Всяка държава е създадена с войни и кръв. Държавата Израел е факт отдавна.. и вие живеете в някаква мечта , че видиш ли щемси тръгнат от там , защото вие искате. Защо Израел на стреля по Йордания, а по Ливан ? :)) Нагли сте

17

Анонимен

преди 6 часа

Като чета коментарите ви си давам сметка каква голяма част от българите сте се хванали и сте повярвали на ислямистката пропаганда. Носите почерка на непросветени. Българите ще допринесете за настаняването на исляма по цялата планета, процес, който е в ход. Не съм сигурен, обаче, че като благодарност от джихадистите ще получите достойно място в бъдещия халифат.

16

Анонимен

преди 6 часа

Навремето са търсели територия на която евреите да създадат своя държава. Отделили са им неслучайно това кътче от чужда държава. Сега госта изяжда домакина! Това се нарича паразитиране! Прави впечатление, че за разлика от руснаците, убийствата тук са хуманни и демократични! Така да се каже-евроатлантически!

15

Анонимен

преди 6 часа

До 16 Като обстрелвате , ще ви обстрелват. Нещатата са прости. Каква работа имате да се занимавате с Израел ? Може ли да обясниш на хората тук . Каква работа имате всички в този регион псотояно да плашите Израел ? Имате достатъчно големи държави? Защо не живеете в мир с тях? Не смятате ли, че и вие имате вина за нещата ?

14

Анонимен

преди 6 часа

Всички, които са против световното господство на САЩ са терористи! Никой няма право самостоятелно да определя посоката на развитие на страната си! Това е възмездно право само на щатите! Най-великият президент, говорещ и с отвъдното, началник на Христос, повелител на Вселената- в неговите ръце са съдбините на всички ни! Никой няма право да оспорва или да се отклонява от неговите наставления! Иначе го застига наказанието на Всемогъщия - идва Израел!