11

Анонимен

преди 4 часа

Тия журналисти не се ли научиха, че ТИР е конвенция, а проишествието е станало с товарен автомобил? А за да се стигне до неправилни паркиране явно контролните органи системно не си вършат работата. Как пред митницата в Шумен няма паркирани превозни средства, примерно ?

10

Анонимен

преди 4 часа

а тоя ка,.къде защо е карал толкова близо до тях???

9

селянин

преди 4 часа

под вола теле то има случаи на неправилно пресичащи дървета ама и те са без санкций

8

Факт

преди 5 часа

Да съдят и Автоитструктора за корупция!

7

Анонимен

преди 5 часа

Може и всички да имат вина, но безспорно най-голяма носи шофьора на камиончето, което се е движело!

6

Зевс

преди 5 часа

Автора на статията да вземе да прочете какво е ТИР, какво е камион и след това да пренапише материала :)

5

щом има камера могат

преди 5 часа

да видят много, много, много нарушения . Да санкционират по съвест . ама карал в насрещното, ама минал с 60 , ама пресичал неправилно , ама търговия въртел . всичко се записва . Да .

4

замалко и 22г

преди 5 часа

водач да се убие . имаше случай на микробус убил 15 возещи се след сблъсък без спирачка в спрял украински камьон . но така се спира . отдясно по посока на движението . на паркинга дерат 9 кожи . 100 евро на час . а и няма пеперудки . ето днес не се повтаря същата случка . значи е по скоро прецедент .

3

Факт

преди 5 часа

Тираджия е диагноза

2

Чукча писател

преди 5 часа

Вярно е. Там има изграден буферна паркинг, точно за тези камиони. Нямат работа там на пътя, както няма и тротоари де. Улицата в този участък е пълен леш. Кмета слънце Николов обаче е в предизборна кампания и му дреме на шмайзера.

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 5 часа

Някой би ли могъл да ми преведе следното нещо:"Тировете, в които камион затисна и уби пешеходци..." Питам,защото това в накакви тирове дс се намърда камион ми напомня на некакви еврейски чудеса от моисеев тип с хвъляне на бастуни ,които се превръщат в змии.