66

Анонимен

преди 44 минути

На този мнението му въобще не ме интересува. Видяхме го колко знае и може. Работят само за собствените си бизнес интереси. Винаги гласувам и не съм доволен от това, което се случва. Сега няма да гласувам, А дано стане се оправят нещата. Ще направя експеримент.

65

Анонимен

преди 51 минути

До 60 - То не само, че имало 8 милиарда течове, ами и още толкова заеми... Да се чуди човек, къде ни е 10% БВП за тая година?

64

Анонимен

преди 52 минути

Стига, стига - човек, който първо е икономист и после всичко останало, няма работа да ръководи не държава, ами и сергия за плод и зеленчук на пазара.

63

тоя каун

преди 2 часа

да не дава акъли

62

Анонимен

преди 2 часа

А шарлатаните отиват при чалгарите в канала Вън Вън вън

61

Анонимен

преди 2 часа

Асен Василев създаде невиждана инфлация и не можахме да влезем в Еврозоната

60

Анонимен

преди 2 часа

Кое е лъжа Асен Василев ходеше по услужливите телевизии и лъжеше че имало 8 милиарда течове и питам Асен къде са тези пари Сега пак лъже по същите телевизии а навън е животът не в телевизиите и сайтовете няма я и ала балата с машините Сиела частна фирма прибира законно едни пари постоянно защото саботьорите не искат правителство Докога това

59

Асен - Премиер!

преди 2 часа

Асен Василев може да бъде достоен премиер ва България! Само ПП-ДБ може да изведе България напред в развитието! Стига корупционери от ГЕРБ, стига мафиоти от ДПС, стига проруски агенти от Възраждане, стига прости вулгарни Чалгари от ИТН, стига червени комунисти от БСП!! Стига!!!

58

Прав е Асен!

преди 3 часа

Стига неуки простааоци като Борисов са ни управлявали!!!!

57

Лъжи, лъжи, лъжи

преди 3 часа

До 56. Лъжите ти са неуместни!

56

Анонимен

преди 3 часа

Правителство направи сега благодарение на Борисов защо Лъжеш Асенеееее

55

Анонимен

преди 3 часа

Асене къде са 8 милиарда течове помниш ли какво лъжеше по услужливите телевизии Асен си купи сграда в центъра на София сега

54

Анонимен

преди 3 часа

По-важно е да не краде и да не лъже!

53

Анонимен

преди 3 часа

Когато инженерите взимаха решенията, света се развиваше нормално. Откакто превез взеха юристите и икономистите нещата се с гом нясаха. Пример са немските автомобили. Трябва да има закон юрист и икономист на ръководна длъжност не.

52

Поли

преди 3 часа

Тоя негодник влезе в политиката с една гарсониера,а вече е собственик на цяла сграда в центъра на София..Наглец,лъжец,и ще плямпаш за корупция.И всички като него ще слагат минуси и ще подкрепят мошениците Ай сиктир бе,бял ден да не видите всичките до един

51

Хитлер и Наполеон

преди 3 часа

какви са - Икономисти или Юристи?!

50

Анонимен

преди 3 часа

дИмУкратите ги знаем - премиерът трябва да е с чуждо гражданство като киро плюс да е юрист като родения в ссср поингилизил се ппдебеец славов, който не знаеше е има срок да регистрира грантовашката си псевдопартия плюс да не знае български като сакскобурга и кравайоглу и да е с американско местожителство като асаня и да се финансира от криптопирамиди. Долу конституцията и българщината, слава на всичко чуждо и платено отвън.

49

Анонимен

преди 3 часа

А пожарникар не може ли да е премиер :)))

48

Анонимен

преди 3 часа

А Колю Сапуна беше химик пенсионер :)))

47

Катя

преди 3 часа

Кой си ти бе,че ще казваш кой,какъв трябва да бъде мин.председател?! Това го казва народа и всички трябва да се подчинявате на този избор.Всичйи които отказвате коалиция,сте мошеници,лъжци пълни негодници и за вас не трябва да се гласува Стига сме ви пълнили през 6 месеца партийните каси с милиони,а вие да правите всякакви безумия и да ни съдирате кожите по законен начин.Те това е легитимна,законна открита корупция