196

Ганьо Цончев

преди 44 минути

Костя Копейкин и руската му партия VъZраждане ще влязат ли?

195

Анонимен

преди 1 час

Преди 3дни битиуиту беше направило негово си проучване и показаха други резултати, само с 5 партии!

194

Истински Седесар

преди 1 час

Бойко заедно с Атанасов, Петков, и или с Доган, или с Пеевски, ще могат да направят стабилно правителство и да измъкнат държавата от комунистическо-радевисткото блато!

193

Анонимен

преди 1 час

Български Социалисти на Пеевски много им дават.

192

Анонимен

преди 1 час

И да не забравите: в 7:00 пред урните,защото лъжливите и крадливите още им се управлява. Знаете ли колко пари има за крадене още?

191

анонимен

преди 2 часа

И като е втора путинската партия Възраждане, какво?! ГЕРБ е винаги първа и още е в изолация! С Копейкин, България няма шанс, но това трябва да го разберат дебелите кратуни, които гласуват за него! И снощи се видя, как възрожденците провалиха поредното плащане по Плана за възстановяване!

190

Анонимен

преди 2 часа

Ooo

189

Анонимен

преди 2 часа

Възраждане оставиха в прахта джeндъpите и идват за ГРОБ.

188

Анонимен

преди 2 часа

Седем влизат в затвора преди изборите - Борисов, Пеевски, Цацаров, Гергов, Сарафов, Трифонов и Тончев. Граждански арест за убийците на България

187

Анонимен

преди 2 часа

Американофилите ще висят по фюзелажите май

186

Обективен

преди 2 часа

В Уикипедия пише следното - ДАНСwithme е хаштаг посветен на протестите срещу правителството на Орешарски СРЕЩУ НАЗНАЧАВАНЕТО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ за шеф на ДАНС. Протестите продължават повече от година !!!!!!!!!!! И този крадлив човек отново превзе съд,прокуратура и цялата държава !!!! Гласувайте за него и ще продължите да живеете в КО4ИHАТА , в която превърна България.

185

Анонимен

преди 2 часа

Антибългарската и путинска партия възраждане да си ходи в сибир. путин ги покани да имигрират при него. не му достигат войници за войната.

184

Анонимен

преди 2 часа

За ИТН никой не гласува, но председателката на ЦИК е техен чоевк и винаги в последния момент им дава 1-2 процента за да прескочат бариерата.

183

Анонимен

преди 2 часа

Величие с тва джудже няма как да влязат наистина. Чудя са за ИТН кой гласува?! Тия на нищо не приличат, за нищо не се борят, тотал щета

182

Анонимен

преди 2 часа

Има,ли навалица пред руското посолство.

181

Анонимен

преди 3 часа

Гласувайте за герп, бачкайте за 1900 лв, пускайте чалгата на макс и няма да му мислите. Бойко ще ви такова с 200 до живот и ще питате за още, омашляци.

180

Анонимен

преди 3 часа

Хора не гласувайте за малките партии! Няма смисъл да си хабите гласа. И без това те не стават за нищо. Гласувайте за ГЕРБ, ДПС, АПС, Възраждане! И в никакъв случай за променкаджиите- парапетаджии. 4 партии са напълно достатъчни в парламента. какво пречи Данчо Ментата да е министър?

179

Анонимен

преди 3 часа

Прасун и Дебелото подготвят почвата за поредната манипулация. Навремето си мислех, че бай Тодор е вечен, сега май тази роля е на Банкянския пожарникар. няма отърване от това туловище. След като останахме на последно място по всички показатели, пак този глиган ще ни оправя.

178

37960

преди 3 часа

Само Възраждане

177

Анонимен

преди 3 часа

Хора, не гласувайте за пп-дб! Те са мошеници и шарлатани.