9

Анонимен

преди 4 часа

Човек трябва да е много наивен , за да подава сигнали до МВР ! Единствения резултат от това ще е, че ще го призоват на разпит и ще го изкарат едва ли не престъпник ! Казвам го от личен опит !

8

Анонимен

преди 4 часа

кога ще поправят закона, да не може ушев да спира без причина и да джоби? такъв репресивен закон няма никъде в белите държави! тук си престъпник до доказване на противното

7

Анонимен

преди 4 часа

мвр когато проверява шофьор с фалшивите им тестове, трябва първо полицая да покаже, че не е употребил!

6

е сигнала

преди 4 часа

а 50 процента не му реагира . 30 процента са маловажни . 3 процента са осъдени с условна . с 55 милиона е нужна агентура , камери навсякъде , послушвателни уредби , капани за нарушителите , купения вот и подменения да се змазват намига . по 3 от секция са евентуални маскари . протоколите ако са сгрешени , да ги арестуват . санкции за партиите облажили се . бонус за полицаите свършили с успех мисията си .

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 5 часа

МВР са подивели от еврейска параноя. За какви мерки може да се говори,когато изборният ден ще бъде един спокоен такъв,а училищата празни откъм гласоподаватели? Какво ще пазят.Или може би ги вълнува по-скоро краят на изборният ден,когато ще се окаже,че двете ДПС-та влизат с около 20 процента повече,заради хитрият си ход с "разделението"? Никакво гласуване ,Българи! Да ги оставим да си сърбат попарата и избият помежду си. Сега запопва стрелжата между османци и съветски.Купонът тече.

4

Анонимен

преди 5 часа

Ушев с гоуфу ,кеси на Ботевградско до баничарницата. Камерата снима,а оно сънува торбите със заплатите на младини.

3

бачкатор

преди 5 часа

МВР да хваща Информационно обслужване. Там стават далаверите. Аз знам, че знаят, затова се правят на загрижени. Няма вече навалици пред урните. То и няма смисъл, след като резултатите се обявяват със или без урни.

2

до 1

преди 5 часа

Ще има яко надцакване между купувачите за Борисов и Пеевски. Очаква се цената да мине 200 кинта.

1

Анонимен

преди 6 часа

цената на глас колко ще е според ценоразписа