9

Макета-кретени !

преди 50 минути

Да си "македонец" е ДИАГНОЗА !!! Бил съм много пъти на служебни командировки в Македония и категорично мога да твърдя : по-прости, по-мързеливи и по-нагли същества трудно ще намерите на планетата Земя ! Мой познат след поредна командировка до Македония преди години, заяви, че след турските репресии там са останали най-простите и най-мързеливи субекти, а умните и прогресивните са се преселили в България ! От опит твърдя : макето ще се мотае 2 месеца вместо да свърши работа за 2 минути.

8

Анонимен

преди 6 часа

Не виждам никакви позитиви или какъвто и да било напредък по казуса от това, че си вдигнахме ветото срещу обещанието на Брюксел да се намести като гарант за спазване на договора. Нямаме с какво да притискаме скопските нагляри, а тези от Брюксел циклят едно и също като развалена плоча.

7

Наблюдател

преди 6 часа

Разбра ли някой, защо Борисов казваше , че отмъщението ще бъде сладко ? Просто ще приемат Албания по най-бързата писта! След това, половината "македонци" ще вземат албанско поданство, другата половина ще вземат ...българско ! В Скопие ще останат верните на Белград /Кремъл/, да се грижат за ...Дисниленда !

6

Анонимен

преди 7 часа

Какви " преговори" бре Европейци? Те казват и показват,че се бъзикат с вас,защото Не желаят да влизат в " ЕС"!!-:)

5

Анонимен

преди 7 часа

Македонците предпочетоха шиптърите пред нас, да чакат да видят какво ще стане!

4

Анонимен

преди 8 часа

Тук как да не кажа браво на ЕС?!

3

Бай Иван

преди 8 часа

Да се радват,че не сме като Гърците иначе щяха да са Република Северозападна Македония

2

VE6ТИЦАТА

преди 8 часа

Ха ха ххххаааа

1

Анонимен

преди 8 часа

Присъединяването на държавите от Западните Балкани, вкл. и Сърбия е съответен на българските национални интереси - при преговорите за присъединяване трябва да направят реформи, да се помирят съсжсъседите, вкл. и за историчарските спорове, а и да се преустановят хибридните атаки на Русия към България. Какво беше това - Кирил и Методий са от "македонските земи"?