117

Баба

преди 1 час

'Борел заяви, че победата ще се реши на бойното поле. Е, решава се. 'Нищо не се решава, Русия нищо не постигна вече три години, и само смърт оставиха след себе си. Ще се реши като Украйна почне да бомбардира Русия, както Русия 3 години вече ги бомбардираше. И руснаците ще отстъпят.

116

Христо Христов

преди 4 часа

Борел заяви, че победата ще се реши на бойното поле. Е, решава се. Единственият въпрос е кой ще остане в ЕС да плаща репарациите.

115

емилиян

преди 7 часа

Rешително отхвърляме заплахите на руския президент Владимир Путин, заяви днес говорител на Европейската комисия и Европейската служба за външна дейност по повод изказване, свързано с употребата на ядрено оръжие от руска страна. Отдавна заслужавате даже е много късно още в началото на СВО трябваше да бъдат предупредени щом продължават тагава трябваше да получат това което заслужават . Само " Мечът на Възмездието " ще ви накара да седнете на зад...ника си и да помислите да продължавате или не а не

114

Анонимен

преди 7 часа

Украйна е окупатор в Донбас, над 10 години избиваше безнаказано цивилни чрез безразборни обстрели на Донецк, Горловка, Ясиноватая и др.

113

(-_-)

преди 7 часа

Кого точно заплашва Путин? Кой напада кого и защо? Междувпрочем единствената държава употребила ядрено оръжие срещу някого е САЩ, при това 2 пъти, при това срещу цивилно население!

112

Анонимен

преди 8 часа

Европа защо не приема бежанци от Курска област където украйна е агресор и окупатор и се водят активни бойни действия. Защо има двойни стандарти.

111

Анонимен

преди 9 часа

обичаме Русия и подкрепяме удари срещу дебелоглави западноевропейски п р а с е т а.

110

Анонимен

преди 9 часа

Що не заплашихте зеления гном когато не спазваше споразумението от Минск? Две от най-големите държави Германия и Франция бяха страни по договора? А поднолни евроджендъри? Сега Путин се изказал неуместно, а вие уместно ли мълчахте 8 години?

109

Анонимен

преди 9 часа

Никой не ви заплашва с нищо. Путин ви предупреди още в началото. Вашето нахалство и завист и омраза към руския народ нямат граници. Мислите че сте подкупили украинските бандеровци да се бият за вас. Но това е измамно. Вие сте зли. Няма начин да не загубите.

108

Toni Ivanov

преди 10 часа

А вашето "отговорно" поведение разрешаващо да се стреля по Москва? Тогава когато ви събори един небостъргач,ще разберете,че не се шегува и не плаши. Вижте на какво прилича Украйна и вие ли искате да изглеждате така?

107

До 106

преди 10 часа

Добре просяче само дето тук не ти е Урколадия да се обясняваш кой, какъв е

106

Анонимен

преди 10 часа

До До 101 - На него не, на теб обаче ДА.

105

До 101

преди 10 часа

Е тоя британски министър на отбраната който каза на Зеленски "Нагъл неблагодарник не сме ти склад за оръжие и на него ли му е любима Русия или е русофил

104

До 98

преди 10 часа

Изтъркаха ти се просешките лозунги

103

Я па я..!

преди 10 часа

Чер-вен.ата ядрена линия на Путин си приближава към Москва.

102

До 101

преди 10 часа

Не бе, защото се опитват да си набутат украинската простотия тук

101

Анонимен

преди 10 часа

"До Анонимен 98. Никой не мрази украинците бе побъркан." - Мдааа, я виж коментарите по-надолу и после с лъжите. Мразите ги и то не защото са ви направили нещо, а защото са във война с ЛЮБИМАТА ви държава Русия. Точно така, не България е любимата ви държава, а Русия, въпреки че сте българи генетично. Луда работа...

100

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 98. Никой не мрази украинците бе побъркан.

99

Анонимен

преди 10 часа

До Баба 93. Че кво му е лошото с Япония, Южна Корея, Малайзия ...

98

Анонимен

преди 10 часа

Русофилите са започнали да се превръщат в укрофоби. На русофилите им пожелавам една хубава украинка за снаха или украинец за зет. хахаха хахахахаха Обикновено така стават нещата, така че да внимават с омразата си към Украйна и украинците, защото съдбата такива най-много ги обича.