61

Kaka Vasa

преди 15 минути

До Анониме.Да, Русия ще успее да се наложи над Украйна и да бутне мизерните корпорации. А после дано спаси и нас! Германците на Сара също го искат! Писториус и Аналена д аго д*хат под вода! Платени ***!!!н

60

Хи хи

преди 34 минути

Въй колко е страхлив тоз министър! Русия отдавна свърши ракетите бе, сега само пуска перални от въздуха, и стреля с прашки, щото нали е изолирана от западните технологии !

59

Юлиян

преди 40 минути

Още веднъж повтарям за евроатлантическите драскачи:Ако смятате,че със своите "нелепици" ще спрете или поне ще забавите победния ход на Русия-зря стараетесь!

58

Юлиян до 48

преди 46 минути

"време е светът..Кой свят?От една страна силно преувеличено,от друга самоизобличаващо и компрометиращо.Още веднъж:кой свят и коя част от него?Очевидно според твоите разбирания"светът" включва само САЩ и НАТО.Останалото не е "свят".Доста тесногръда и едностранчива гледна точка.Очевидно ти пречат "конските евроатлантически капаци".

57

Аз

преди 53 минути

Германия е в рецесия от почти година. А каква е причината?

56

Mен

преди 56 минути

Ама какво сте се хванали в Путин, като той има много повече търпение от следващият които дойде...Да не говорим ако беше Медведев на негово място

55

Юлиян до

преди 1 час

графоманите евроатлантици. Да,пишете си тук.Упражнявате се в оригиналност,находчивост,остроумие и каква полза от всичките ви напъни.Вие си лаете,керванът си върви,Русия напредва,Украйна губи мъжете си,ВПК на САЩ реализира печалби,Европа стене,затъва в рецесия и пресмята загубите си,а освен това се стряска насън и се буди посред нощ с една единствена кошмарна мисъл:"Дойдоха ли вече руснаците"!Няма що."Много" и помогнахте вие на Европа-та!

54

Анонимен

преди 1 час

Той и Хитлер така казваше...

53

Анонимен

преди 1 час

Нищо не ти се разбира, продажна к... о. Никой няма шанс срещу Русия. И свиквай да крещиш: Слава Росии!

52

Анонимен

преди 1 час

Като се пенявят на мечката ще ги обиди.

51

началото на края

преди 1 час

на расййскаята педиреациййка, *** започна нейня край с войанта в украйна, посмили се за сесесеретно но е всъщност блатна московйска плащотиннаа, нещастници

50

Анонимен

преди 1 час

Кога почва Третата Евразоатлантическа война? Колко още ще чакаме?

49

Анонимен

преди 1 час

А краят е Берлин.

48

Анонимен

преди 1 час

Време е светът да се обедини срещу агресора Русия, който мечтае за световно господство и да я унищожи. Путин иска да наложи на света примитивната си диктатура.

47

Анонимен

преди 2 часа

Алоооу Берлин, що купувате руска газ от лошата русия ве?!? Купувайте от добрите щати нали са ни приятели уж?!? Ама не точно приятели, а по скоро господари. Забравих Берлин да ви поздравя за всекидневния внос на афгани, сирийци, иракчани и прочие талибанска craн!!! Да са ви честити и да ви радват с фойерверки всеки ден!!! Жалко за невинените граждани, които нямат вина, за МАЛЛОУМНИТЕ ви решения!!!

46

От тоя по-тъпа е

преди 2 часа

Само Аналена Бербок! Да живей!!!

45

Анонимен

преди 2 часа

Абе фашшист немски, продължавайте да наливате пари в укронацисткия режим и ВСВ ще ви се стори като детска игра, ама тоя път няма да има западен Берлин, а цялото ви Дойчланд ще стане ГДР и ще учите руски още в детската градина!!! Защо искате ТСВ бе сатанистти!?

44

Public enemies

преди 2 часа

Големи думи, голяма пропаганда след войната в Украйна на Русия ще са и необходими доста години да възстанови армията си като човешки потенциал и боеприпаси и за нова не е готова.

43

бай Пешо

преди 3 часа

Анонимен [#24] "Сине я да ни припомниш колко немска техника гори по руските полета,маи пак ви чака руско знаме над Раистага" ........ да де, ама този път няма да има Райхстаг, на неговото място ще има една дупка от една думка...Изобщо май там изобщо няма да има къде да се закачи знамето, ще трябва да се забучка дистанционно със специална ракета (ракета без друг полезен товар)...

42

Българин

преди 3 часа

Какво значи "Русия на Путин", което масово се ползва под формата на пропаганда в западните медии? Владимир Путин е избрания от почти 80% от хората президент на Русия. Последните месеци има лек спад в подкрепата му, но този спад не отива към разни неолиберали, които биха застанали на страната на тези, които дават оръжие да се убиват руски граждани. Този спад отива към много по-крайни партии, които мислят, че Путин е понякога прекалено мек по отношение на Украйна.