10

Зодия Лъв

преди 35 минути

Тотално ги игнорирам и за мен тези хора просто престават да съществуват! Ако са го направили съзнателно, за да ме наранят или разплачат, няма прошка. Но знам, че един ден злото ще се върне към тях като бумеранг. Под достойнството ми е да си отмъщавам.

9

Т

преди 1 час

Вторият ми въп.ос е дали тва е нормално до толкова да не ми дреме или съм соц пад.? Дъската яко се впряга.

8

Трифон 39

преди 1 час

Мишлета, при мен става следното. Някой си там прави нещо за да ме провокира, то може да е хубаво с добри чувства ели лошо от завист защото имам лозя а той не... Та прави го и чака някаква реакция от мен,хубава или лоша. Реакция обаче няма, тва попърква другите. Кво да правия?

7

Анонимен

преди 2 часа

Търсете тези, които ви обичат!

6

Анонимен

преди 2 часа

Пълен Игнор ! Който не уважава другия, заслужава същото отношение! Бягайте от токсични, неуважителни хора! Но наистина, от родителите не можете да избягате! Може би - на друг континент...

5

До 3

преди 2 часа

Повярвай, че същите тези деца сега са пораснали и въобще, ама въобще не са се променили. Защото чувството за превъзходството, макар и чрез неоснователни унижения на другите, е опиат и самозаблуда, но се представя като Сила на характера и се толерира от обществото, не само у нас. Състраданието е в упадък!

4

Обективно

преди 2 часа

Не можеш да преодолееш по никакъв начин грозното и пренебрежително отношение на родителите към теб, само защото си женския, а не мъжкия наследник на рода! Въпреки че не са имали никакви проблеми с мен, даже обратното, във всяко едно отношение! Това потъпкване води до ниско самочувствие и повлича нататък целия ти живот, защото привличаш точно мъжете, които също обичат да мачкат за повишаване на личното самочувствие. Не само това, но сега съм принудена да ги гледам същите тези родители.

3

анон

преди 3 часа

На какво са били жертви съучениците ми, които с години ме тормозеха за собствен кеф? И никой не правеше нищо по въпроса? Просто понякога на хората, особено на децата, понеже нямат толкова задръжки, им доставя удоволствие да унижават, да потискат, да тормозят - така си доказват собственото "превъзходство".

2

Войводата

преди 3 часа

1. Аз ги карам да правят лицеви опори мъжете. Жените ги пускам2. Връзвам им китките и краката по тяхно желание 3. Мотивирам ги за по добри резултати по тяхно желание с камш.

1

Анонимен

преди 3 часа

Бройте до 10 и на 3 - кьотек!