189

Анонимен

преди 17 минути

Путин е Антихриста

188

Арнолдо

преди 3 часа

Поредна ядрена война ще има. Който има пуканки да си хапва и да гледа шоуто когато започне. Ние сме се запасили с пуканки.

187

Браво

преди 3 часа

А тук е пълно с мрънкачи, че нямало добри новини в сайта. Аз нямам търпение вече да дойде.

186

Вукич

преди 5 часа

Чи тя не почнали???ВойнЪтЪ???

185

полезен идиот

преди 6 часа

нищо такова няма явно песията не му стига да си вземе къща на хавайте и е започнал да плещолеви тъпотии за да вземем малко рублодолари, нещата стоят по съвсем друг начин, отговорни хора го казаха многкратно че запада не трябва да приема на сериозно заплахите на путин защото той няма нищо което да изпозлева друго ако имаше отдавна щеще да го е използвал

184

Анонимен

преди 7 часа

И ко да напрая? Да си разплета блузата??

183

истински мъж

преди 7 часа

Като кажат-разузнаване,и хората си мислят,че там са работили или работят суперумни и интелигентни хора.Нямате си идея какви умствено о-гр-а-н-и-че-ни и п-р-о-с-ти хора пребивават там.И този дето го показват и интервюират,е от същите.

182

Анонимен

преди 8 часа

Спокойно Мицкоски ще включи вентилатора и ще издуха ядрения облак.

181

Анонимен

преди 8 часа

Чака ни тсв. От *** и дъртаци друго не чакай.

180

Анонимен

преди 8 часа

До Правете си Ритър, ако не си прочел, критикува безумията на американското правителство и Пентагона. Той иска да спрат лудостта и да не вкарат света в ядрена война.

179

Анонимен

преди 8 часа

Да, Ритър отдавна говори за тия неща и има бая видеа в ютуб. Политиците на върха в ЕС и САЩ живеят в свой си балон и грам не им пука какво мислят или искат хората. Вече и почват да вкарват наред в затвора за "дезинформация", даже ден след казаното от набедения да излезе, че е казал истината. Разбира се, медиите и те повтарят лъжите. Камала- НЯМА АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ В БОЙНИ ЗОНИ. Да е наказана за лъжа, като такива на мисии има? Но ще арестуват и затворят този, който напише, че има.

178

ЗАКРИВАЙ

преди 8 часа

ТАЗИ ЕВРЕЙСКА *** USA!!!

177

Правете си

преди 8 часа

Ядрена война ама на вашия континент КРАВАРСКА ***!!!

176

Чичо Гошо до 169

преди 9 часа

Извинявай ти май имаш психични отклонения.

175

Анонимен

преди 9 часа

мръсни американци,подкокоросвахте украинците,сега ще думнете 1 ядрена централа в Украйна и ще кажете че е Путин,ще ни гледате сеира как умираме от рак ,а вие далеч- цял океан,що да не гледате сеир как умира Германия и ЕС,нали това бе целта.

174

Анонимен

преди 10 часа

Това бившите са опасна работа хахахахахххх

173

Войводата

преди 10 часа

1. Чудите се защо Русия превзе бахмут 3 пъти?2. И сте смаяни на новия начин на водене на война от Русия?3. Запознайте се с новата нападателна стратегия с мин. разход, която подарих на русия. Че на кой друг да я подаря? 4. Нас ни освободи ДАРОМ Русия. Пробвали сме с много въстания, с пишене на молби до запада, саможертви на Ботев. Само Русия откликва.5. Ето затова на русия6. Също така аз разбих ембаргото на САЩ

172

ХА-ХА

преди 10 часа

Този *** работи за руските медии! Нищо кето е прогнозирал не е станало! Педофил, който скоро ще бъде съден по закона за чужди агенти в САЩ! Когато нахлуха ФБР в дома му и вземи материали и доказателсва се *** от страх! ДИВАНЕН ЕКСПЕРТ

171

Анонимен

преди 10 часа

Русия е най-богатата страна в света и разполага с изобилие от енергии, полезни изкопаеми, плодородни земи, при това е в състояние в кратки срокове да построи пролив на името на "Й. В. Сталин" между Мексико и Канада, а поради факта, че настоящето население което обитава бъдещия строителен район силно не желае започване на строителството, то въпросът за оцеляването на руския народ не стои на дневен ред. И точно тука е голямата опасност за Русия, защото осъзнавайки този факт, много хора си казват - никаква опасност не ме засяга.

170

007

преди 10 часа

А ти бързо бегом при психиатъра.