81

Анонимен

преди 9 часа

Срам и позор! Пеевски върти цялата държава!

80

Анонимен

преди 9 часа

циркаджии

79

Анонимен

преди 9 часа

Кой, каквото иска да си променя, кой, каквото иска да си слага, не е ваша работа да решавате това, нито да съдите. Българи, неандерталци

78

Анонимен

преди 9 часа

Браво, има надежда за България, значи.

77

Анонимен

преди 9 часа

Е как да не са хомосексуални педофили като напъват за точно такива закони.

76

Не е баш тъй

преди 9 часа

До Денко Сапуна: Имаше отцепродавци в това Народно събрание, но не бяха от Възраждане.

75

Това беше

преди 9 часа

Приключи и това Народно събрание.

74

Каскетя

преди 10 часа

А ве как ще забраняват смяната на пола ве, наще рашисти как ще си сменят пола на путинисти ве! Нали вече ще ги броим за хора!

73

Анонимен

преди 10 часа

Казвам ви тези ще направят хомосексуализма задължителен в евросъюза .

72

кратко и ясно

преди 10 часа

долу ГЕРБ

71

Денко Сапуна

преди 10 часа

Възраждане са отцепродавци.

70

БГ поговорка

преди 10 часа

Бойко вика "Дръжте крадеца"

69

ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ!!!

преди 10 часа

ВАЖНО!!! ПРОЧЕТИ БАВНО!!! Малко по-рано днес в столицата на инициативен комитет, на който са били някои от най-доказаните държавници, като ген. Борисов, ген. Радев, доц. Пеевски, акад. Нинова, д-р Костадинов, хаджи Йорданов и много други видни и допринесли българи е било решено, че нищо и никаквите *** и Кикирчо и Денко Съпуня са вредни за България, а партията им "Продължаваме Грабежа и Измамите", трябва да бъде забранена с указ в Конституцията на Република България. .... ирония, разбира се...

68

Има свобода на

преди 10 часа

на словото - и на не ми е приятно но не трябва да се забранява. Ако нямаше свобода на словото всички копейки отдавна щяха да са цензурирани и арестувани.

67

Гост

преди 11 часа

Миналата събота по БТВ в предаването "Тази събота" имаше интервю с ДЕТЕ с "различна" полова ориентация!!!! Това не е пропаганда по националната телевизия? Как може да се допуска такова нещо!!!!???

66

Анонимен

преди 11 часа

Е как ще го забрани в Парламента..... след като веднъж си бърка в левия крачол. Вади го. Проверява колко е твърд и го слага в десния крачол да провери и там каква е далаверата!

65

gogo

преди 11 часа

подсказаха ви, че ще има дарения, ако оттеглите собстеното си предложение и хоп веднага го изпълнихте! жалки сте!

64

Факт!

преди 11 часа

Добре че са ИТН там, че да има кой да им казва истината в лицето на тия лицемеери!

63

Анонимен

преди 11 часа

Реклама за смяна на пол до 18 г. ДО 18 Г. ?! Какво му е спортното на това. Да не би да искаме да станем като Канада, или някои щати, където може да ти отнемат родителските права, ако не позволиш на детето си да си смени пола.

62

Мнение

преди 12 часа

Когато става въпрос да се изпълни такова желание на хлапето, резултатите от което няма да е възможно впоследствие да бъдат коригирани, тогава дори родителитене би трябвало да имат правото да решават дали да се удовлетвори това негово желание. Нека да решава, когато стане пълнолетно. Има логика да взимат такива решения само в случаите, при които нещо трябва да бъде предприето, за да бъде спасен животът на хлапето.