25

Ха ха

преди 6 часа

До каде може да стигне пропадането да останем и без транспорт

24

Анонимен

преди 11 часа

кметът изсече дърветата на цяла улица за да даде 15 млн. на частна фирма, защо ли е толкова важна за него, но спират градския транспорт заради задължения от 20 млн.

23

Анонимен

преди 12 часа

Не може ли да продавате билети в автобусите и тролейбуси като в провинцията. Какво се правите на интересни ?!? Защо тормозите хората ?!? Правилно е това запорирване. Трябва да ви затворят напълно и изградят на ново.

22

ОПА

преди 13 часа

И каква стана тя - където и да пипнеш, всичко опира до престъпните действия и бездействия на ГРОБ!!!Но пак ще гласувате за тях, което не само ме изненадва!Отвращава ме!

21

Урсул ППДБераст

преди 13 часа

Годишен бюджет за младежта и спорта е 1милион и 100 хиляди лева - ГОДИШНИЯ! Пращат стотици милиони за Украйна. Украйна без да е член на ЕС е получила вече повече от България за целия период в който сме членове. Събирайте пластмасови капачки за болните ви деца бе роби!

20

Скрап

преди 13 часа

Щом дойдат подразделенията на Костов, започват фалити и приватизация.

19

ППДБ

преди 13 часа

Асен Василев нали открадна 9милиарда , нека покрие дупката от 20 милиона .. бълха го е ухапала. А защо не се разследват ППДБ за тази масивна кражба? Явно като си имаш партия и си политик може да си правиш всичко.

18

Анонимна*

преди 13 часа

Госпожа бившата кметица на София се надява на моя глас, но няма да го получи. Информацията в тази статия е още една причина да не гласувам за нея и ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 14 часа

До Анонимен 16 много си облъчен, да обръщаш случайно внимание, че е заради действия, по време, когато любимите ви ГЕРБ са управлявали/крали парите ни.

16

Анонимен

преди 14 часа

При ГЕРБ транспорта не е спирал.

15

баба мара

преди 14 часа

сега ще почнат да излизат далаверите на герб толкова години са окупирали държаватаи общ поръчки където бръкнеш шаш-*** пак гласуваите за тях и ще ходите пеша

14

Дядо

преди 14 часа

Съсипаха я тая държава!

13

Анонимен

преди 14 часа

Най-вероятно психопатите либерали не са искали да платят на фирмите за ремонта и естествено, че ще им запорират сметките! От самото начало Кирил петковците се държат, като единствената инстанция в страната, която казва кое е правилно и кое нв! Кое е законно и кое не! Пълно незачитане на държавните институции! Секта, която сложи прът в колелото на развитието на държавата! И естествено като всяка тоталитарна партия ди иска МВР да е тяхно!

12

Зозо

преди 14 часа

Става една година управлява Васко ДС-то и Мис Бони :)))))))))))) А честито!!!! Като ви казах, че Фъндъкова с фенер ще я търсите....

11

Анонимен

преди 14 часа

Еми продължаваме промяната! Нали това искаха българите? Сега да не ревем, а от утре - пеша! Очакваме и промяна в отоплението - зимата да мръзнем! И да продължаваме, да продължаваме Добър пример да продължим промяната е също да вдигнем горивата! Например -10 лв/литър бензин или дизел е чудесна цена за промяна!

10

ППДБСС

преди 14 часа

На Украйна ги пратете , тука в американската колония ще се ходи пеша.

9

Анонимен

преди 14 часа

Крадлата в затвора.

8

Анонимен

преди 14 часа

ГЕРБ окрадоха София и България.

7

Анонимен

преди 14 часа

А Фандъкова си се вози на блиндирани я Мерцедес и й дреме на фундата .

6

Киро ППДБ

преди 14 часа

Да фалира , нас това не ни интересува. Пратете още 500 милиона подаръци на Украйна и по една заплата от данъкоплатците. Събирайте капачки за болните ви деца бе роби!