37

Анонимен

преди 6 часа

Какво ще направи льотчикът Радев, ако го нападнат непредизвикано? Ако нахлуят в дома му, изнасилят децата му и жена му пред него? Още и ако кажат да се измита, че неговата къща е тяхна? Ще иска мир, ли? Ще си разтвори ризата, да стрелят в голи горди, ли?

36

Анонимен

преди 10 часа

Браво! Така говори истинския президент! Да няма войни , да няма бедни и болни, да няма суша, да няма природни катаклизми и заметресения и така нататък.

35

Бат джи

преди 15 часа

до IQ 3.14: И после, чакаш да дойде някой като плевнята.

34

Анонимен

преди 15 часа

Забавен е този, тука в БГ русофилства, като отиде на запад става ястреб. Спомням си какви ги говореше на инициативата Три морета - направо пръв евроатлантика. Няма лошо, де.

33

До 27

преди 16 часа

До Румен Радевнова порода двокрако! Гледа на Изток, върви на Запад!Радев ти си лъжливото натовско овчарче! Излъга 2 милиона да гласуват за теб, вкл и аз! Комедията свърши! Завесата падна! Вече и Деса няма да гласува за теб. Ти си нейният восъчен войник с натовски нашивки!Двуличник!

32

IQ 3.14

преди 16 часа

зверски ми е кеф че тва му е последен мандат на тоя шпек

31

Тагарев

преди 16 часа

До Анонимен 29- Пожелавам ви да живеете в оптимизъм, точно като в лелеяните от вас Бразилия, Индия и една африканска държава!

30

КОЙ?

преди 16 часа

КОЙ си ти, че да правиш изявления от името на българския народ бе, лакей долен и слуга на кремълското чудовище?! КОЙ си ти? Ти си НИКОЙ бе, ***, нИКОЙ си бе, Зелен чорап, национален предател, лъжец и измамник, дето излъга хиляди хора да гласуват втория му мандат! Ега ти наглеца от село Славяново, ига ти селяндурина!

29

Анонимен

преди 16 часа

28 има малка доза оптимизъм. Повечето в оон май са съгласни да се разшири съвета за сигурност и да се допуснат е него Бразилия Индия и поне една африканска държава. Тогава западняците там стават малцинство. Но едва ли ще стане скоро.

28

Анонимен

преди 16 часа

Сесията на ООН е безсмислена както и самото ООН. Не решава проблеми води се по двойни стандарти. И НАТО и ЕС са така.

27

Румен Радев

преди 16 часа

Като главнокомандващ на българските въоръжени сили и генерал от НАТО остро осъждам фашистката руска агресия срещу независима и демократична Украйна! И да- Крим е Украински! п. Естествено в България ще измънкам нещо друго за да се харесам на алтавия електорат с 1.5 мозъчни гънки и да го прилъжа, че съм техен човек!

26

Анонимен

преди 16 часа

Според по долно мнение Радев бил военен по професия. Не мога да съглася с това. В либералната демокрация няма военни !?!

25

Анонимен

преди 16 часа

Костюма му седеше като харизан. Реверите бяха смешни. Вратовръзката не му отиваше. Речта беше слаба.

24

Анонимен

преди 17 часа

Речта на Радев беше слаба и угодническа. Това поведение доведе до край и на БСП. Или си за или си против. Среден път няма.

23

Анонимен

преди 17 часа

БЛЯ-БЛЯ... БРАВО НА ПИАРКАТА-ЩЕ ПОЛУЧИ БОНУС ВЪВ ВИД НА ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ.И ВСЕ ПАК ДА ВНИМАВА,ЧЕ МНОГО СКОРО ЕРДОГАН МОЖЕ ДА ГО СВАРИ ПО ДОЛНИ *** ЗАЕДНО С ДРУГАРКАТА ДЕСИ!!!

22

Анонимен

преди 17 часа

Смърт за НАТО ,само тогава ще има мир

21

Радев

преди 17 часа

Пръц-пръц. И аз казах нещо.

20

Анонимен

преди 17 часа

Радев е най великия наш държавник ,докато оня с дзурлата е мижитурка

19

Анонимен

преди 17 часа

ХОРАТА СА КАЗАЛИ ОТ ДВА СТОЛА НА ЗЕМЯТА!!!БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА В ТАЗИ ПОЗИЦИЯ!!!

18

Анонимен

преди 17 часа

МНОГО ОРИГИНАЛНО НЯМА ЩО...И ТОВА ГО КАЗВА РАДЕВ,КОЙТО ПО ПРОФЕСИЯ Е ВОЕНЕН!