43

Грешка

преди 3 часа

От Пентагона е правилното!!!

42

лично Зеленски

преди 7 часа

с екип за гмуркане закупен от TEMU с още двама негови приятели са минирали и взривили СП.

41

НЯКОЙ

преди 8 часа

Пълни глупости, ама вършат работа. Атентатът е извършен от цивилни, но е одобрен от военен, а през това време едни мърмоти в Швейцария опаковат шоколади.

40

Скромно мнение

преди 10 часа

Виновен за саботажа е единствено Путин.Ако не беше започнал га-дната война , тръбите щяха да са цели.По един милиард долара на ден са влизали в Русия от продажба на газ.Путин загуби питомното , сега гони дивото, да им продава на половин цена. Г-лу-пак.Не му харесвал световния ред.Сега сигурно му харесва.

39

Анонимен

преди 12 часа

Ooo

38

Дядо Либен

преди 12 часа

Чудя се две години, защо не гръмнат и турски поток да се наводни и готово...Черно море не е голямо...защо, защо...

37

Анонимен

преди 13 часа

Е, и? Германия трябваше още 2014 да се вземе в ръце и постепенно прекарати руските доставки, а не да одобрява нов тръбопровод. Сега поне е ясно, че руснаците са напълно изпращяли - нищо не им коства да започнат война в Европа, да използват газа като оръжие и да плашат кой ли не с хвърляне на атомни бомби.

36

Анонимен

преди 14 часа

Е ся кво стана... Щатите натопиха укрите. Хаха ха ся чакам Урсула да каже че няколко (85) млрд. Евро са похарчени за мирът!!! Ха хаха

35

Ха ха ха

преди 14 часа

Коя е украйна, че да дава разрешение за взривяването на СП. Защо меслят, че някой се връзва на тези глупсти. Ясно е, че подобно разрешение идва от САЩ. Изпълнителите също са ограничен кръг.

34

бачкатор

преди 15 часа

Тия поне си спряха *** със сабогаж, а ние си показахме *** без сабогаж. Никой не ни караше да спираме ***, ама го направихме. Такива *** като нашите политици, няма никъде по света. Като ще спираш ***, направи го с достойнство, като взривиш това онова.

33

Ясно кой направи

преди 15 часа

Германия да не може да мърда. Не идва от Украйна, а от доста по-далече. Не случайно службите на няколко държави се отказаха от разследване и за по-лесно набедиха Украйна.

32

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 15 часа

Истината е малко по-различна от тази версия, но за сега и тя върши работа. Спестени са много други факти, а именно, че всичко е съгласувано със световните терористи САЩ и Англия,финансирано ,ръководено и реализирано от тях Не случайно саксонците излязоха от ЕС-а.Целта е да направят Европа слаба и зависима във всяко отношение О най- вече от англо- краварете Сега един по един ще изчезват безследно преките извършители - кой се "самообесил", кой се 'самоудавил",кой уж руснаците го "отровили"

31

999

преди 15 часа

Саботаж в чужди териториални води не може да бъде одобряван от тогавашния главнокомандващ украинската армия.Други служби подготвят и реализират саботажи.

30

Анонимен

преди 16 часа

Тогавашната английска премиерка на която никой не помни името беше звъняла на байдън и беше му казала че задачата е изпълнена. Имаше статия за това иначе аз от къде да го зная.

29

Анонимен

преди 16 часа

Датската премиерка тия дни имаше много агресивно изказване в полза на украйна. Те са един дол дренки със зеленски. Обаче Германия защо си премълчава на Дания.

28

Анонимен

преди 16 часа

Христо Христов дори да си прав как ще стане това. !?! Те са основно от малцинствата , които мислят така.

27

Анонимен

преди 16 часа

Христо дори да си прав как ще стане това. !?! Те да от малцинствата.

26

Петър

преди 16 часа

Укро НАЦИСТИТЕ и ФАЩ съсипаха икономиката на ЕС.

25

бл.134 в Zап. парк

преди 16 часа

Украйна , американска робиня

24

Илко

преди 16 часа

За това Путин не иска мирно споразумение с Украйна.Само пълна капитулация за фаши,стоте от Украйна ще сложи край на Специалната военна операция.