10

Анонимен

преди 17 часа

До 8 Ти къде гледа докато писа този пост?

9

Анонимен

преди 17 часа

Бъдещето на човека - сляп, ***, тлъст. Димукрация за всички!

8

до Магдалена

преди 17 часа

Не се учудвайте, че децата на бачкаторите гледат в екрана. Да имаш време за детето си, вместо да му тикнеш екрана, за да млъкне, е лукс. За да живеят едни бавно и да общуват с децата си, други трябва да живеят бързо и децата им да тъпеят и боледуват. Цивилизация. За добро зрение е нужен простор, а не гледката ти да е отсрещната сграда на 3 метра. Само че никой не спира да строи, нали?

7

Анонимен

преди 17 часа

До Случаен минувач По извивката на ушото ли позна, че третото е китайче?

6

Анонимен

преди 18 часа

За да прекарват децата навън повее време, порасналите трябва да ги ОБИЧАТ. А възрастнте обичат колите си, не хората. Възрастнте са тези, които създават задръстено пространство и невъзможност за игра нвън в града. ..Не знам доколко е вярно, но наскоро прочетох, че няккъв американец се учудил, защо хора искали просто да се поразходят пеша из града ( в Европа), при тях нямало даже задължителни тротоари, всички се били придвижвали само с коли.

5

Анонимен

преди 18 часа

Децата страдат и от лошите мебели.Неслучайно писалищата преди 2 века са били с наклонени плотове.С наклонен плот бяха и нашите чинове.Така гледаме към учебник и тетрадка НЕ под остър ъгъл, както е сега.Сега и чиновете в един клас са еднакви по размер, а децата не са еднакви по ръст.На ниските дечица ъгълът на поглед към книгата е още по-малък.Вкъщи предполагам, че също нямат стойка за книга / учебник при четене.Виновна е властта и лекарите, че приемат тази мързелявщина .

4

Анонимен

преди 18 часа

До Магдалена Подозирам, че ти си бездетна стара мома, ама много обичаш да даваш акъл как се гледат деца.

3

Анонимен

преди 18 часа

До Ядрен вампир Z Така е бате, ако ядеш само зеле, моркови и магданоз, няма да имаш късогледство. Ти заек с очила виждал ли си?

2

Случаен минувач

преди 18 часа

Едно не мога да разбера: КЪДЕ Е ВАШЕТО ДИВЪРСИТИ В СНИМКАТА С ТРИ ТЯСНООКИ КИТАЙЧЕТА? Или, пък, това е намек за КИТАЙСКАТА ЗАПЛАХА? От Азия идва късогледството, както ни информира автора. Докато в Америка проблеми почи няма.

1

Магдалена

преди 18 часа

Днешните деца от всичко страдат, аз ги гледам по автобусите, забили поглед в телефоните и това е. Ама родителите са за бой, стане в 1 клас и му вземат айфон, хем бачкатори, едва свързват двата края, ама са изпуснатото им петаче да има айфон. После тва дете стане в 3,4 клас и сложи очила. В магазина едно дете започна да реве, майката му даде телефона и то спря. Браво! Много добре ги възпитавате и укротявате.