28

Анонимен

преди 14 часа

Ами ше се търсят ми, освен по нашето море българите изкупиха и имотите по северна Гърция, няма да купят в голташка пРосия я. Дето даже и kAnеките не искат там, нищо че путинарко ги вика като политически емигранти. Ама не и не

27

Анонимен

преди 15 часа

Шопите да си стоят в калта с бездомните кучета, мизерията, меките китки и пенсионерите. Не ги искаме на морето. От Пловдив добре са дошли.

26

Най-новият виц

преди 15 часа

..."разказаха брокери на имоти"

25

Анонимен

преди 16 часа

Вярно е ! Видях опашките от купувачи на къщи до морето !

24

Анонимен

преди 16 часа

До Анонимен имам къща с парцел 1 декар на 3 километра от морето до Варна и ми звънят само брокери и ми дават 15 000евро, комшията продаде за 10 000 евра и тези брокери го пуснаха за 175 000 евро . Имам и къща с 4 декара двор на 35километра от Бургас, дават ми 5000лева хахахах, това ли са ви цените, не лъжете !!! това са цените който се дават!и двете къщи са тухлени , в добро състояние имат камина

23

прогнозата

преди 16 часа

Скоро ще се търсят парцели в централните гробища.

22

Анонимен

преди 17 часа

Да, гроздето е кисело за повечето, а имотите по морето си вървят, като топъл хляб. Комшията на Буджака си продаде 15 годишната къща за 660 000Е, от който 60 000 комисионна даде на брокерите и всички доволни. На Фаз аново, срещу Лозенец, продадох на баща ми къщата за 74 000Е, че не ми се ремонтира и поддържа. Хората имат пари и си искат на морето, а ткзсарите ще завиждат и злобеят, то ясно

21

Един Българин

преди 17 часа

Купете си къща до морето за чували с пари, ремонтирайте я с още чували и накрая няма да можете да я продадете, защото населението рязко намалява, а тия уж 40% чужденци са пенсионери и след 20г децата им , които не са били на море в България при комунизма ще продават масово и къщите няма да имат никаква стойност. Да не говорим за поддръжката. Платена реклама за баламурници.

20

До itso

преди 17 часа

Айде стига с тая Гърция и това чуждопоклоничество.Все чуждото по-хубаво. Комплексарска история.Аз съм българин и си харесвам България и българските курорти.Това лято бях на Сарафово, Сапарева баня и Банско. И на трите места си изкарах супер.

19

Анонимен

преди 17 часа

Пълни глупости. Пълно е с обяви такива, нулево търсене.

18

Кристал Метани

преди 18 часа

От София много хора дойдоха по Бургаско. На всички им харесва тук доста повече от в София.

17

Анонимен

преди 18 часа

не виждате ли че всеки втори гараж, всяка втори обект , офис е за недвижими имоти и всички чакат на година да хванат 1 клиент, ако ги нямаше тези комисионери, имотите щяха да са наполовина по евтини

16

Любомир

преди 19 часа

Истината е, че нищо не се търси. Затова има всеки ден статия за имобилки.

15

Анонимен

преди 19 часа

а защо не казвате, че като си купиш къща в село до морето, то веднага щом си заминеш, къщата ще бъде разбита, всичко ще бъде изнесено, дори кабелите от стените ще бъдат издърпани и няма СОТ, полиция, кмет който ще ти помогне дори да имаш ,нито видеонаблюдение защото тъмните българи са бойкопомазани в нашата държава!

14

Айляк

преди 19 часа

Те вече и в селата в близост до морето застроиха затворени комплекси. Всичко отдавна е предвидено и завладяно. Тук-там некоя самостоятелна къщичка за продан, но пък като я купиш, после даваш луди пари за ремонт. А най-нуприятното е, че за 2-3 месеца сезон не си заслужава да си собственик на такъв имот. Та, търсене ли казвате, имало?

13

бачкатор

преди 19 часа

За два месеца лято, айде моля. Нали живях във Варна няколко години. До Юни не може да си покажеш носа навън, а октомври вече няма море. За два месеца море чак и имот да купувам...не трябва нужда. Но иначе има заблудени, да.

12

Търсят…

преди 19 часа

теле под вола. Най-много да издоят бика.

11

Демократ

преди 19 часа

Не всички хомосексуалисти са демократи но всички демократи сме хомосексуалисти

10

Анонимен

преди 19 часа

И тука ака raврa c демократите

9

Анонимен

преди 19 часа

Абе днес е работен ден що са отворили портите на лудницата ?