88

Jst

преди 2 часа

Радвам се за тях. Крайно време беше да получат нужното уважение. Все едно да се гаврите с някой 90 годишен човек само защото е стар и от отминало време.Тези хуманоиди и наши прадеди са точно като хората - общуват, създават семейства, грижат се за любимия, разсъждават, обичат, мразят, страдат и тъгуват.

87

Анонимен

преди 7 часа

Те вече са им дали... или говорим за други маймуни...

86

Ха ха ха

преди 7 часа

Ще им разриши да гласуват за европейски парламент.

85

Извънземния

преди 7 часа

А за мене ще има ли човешки права или не.

84

ПроСоТо

преди 8 часа

да,нема лошо ..Обаче защо само до маемуните са ограничават?..Според "теорията на еволюйцията" ние сме РОДНИНИ и с рибите,и с влечугите,и дори съссвинете ..Защо не турат в списъка и прасенцата?..та според "научните доктрини" най-близкото ДНК до човешкото не е маемунското,а товаНАСВИНЕТЕ !..

83

Анонимен

преди 8 часа

Ей сега цяла субсахарска Африка тръгва към Испания ;)

82

Анонимен

преди 8 часа

Испания в никакъв случай да не дава права на руснаците, грешка е!

81

Анонимен

преди 9 часа

тогава ще трябва и да се кандидатират и за депутати и президент, за да могат да защитават правата си.. и партия ще трябва..нещо като нашето дпс

80

rm

преди 10 часа

Я този да се изправи срещу едно шимпанзе в дива среда, да види какво точно ще му се случи.

79

Каскетя

преди 10 часа

Браво, най после доживяхме рашистофилите и рашистите да имат човешки права! Сега вече може да ги съдим по човешките закони!

78

Анонимен

преди 10 часа

Здравейте, полушенгенци. Може ли изпратите ваш премиер-мамун Боко в испански зоопарк? Изпания ви изпрати в замяна нова мамуна човек.

77

Анонимен

преди 10 часа

Сега трябва да ги интегрират в обществото. Помощи, осигуровки и пенсия.

76

АнонимеН

преди 10 часа

ПОЧНА СЕ!!! СЛЕД КАТО ВЕЧЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРАХА И ЕДНОПОЛОВИТЕ ВРЪЗКИ И ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ЕДНОПОЛОВИ ВРЪЗКИ! ВЕЧЕ Е НА РЕД ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ :D СКОРО ЩЕ СЕ СКЛЮЧВАТ И ПЪРВИТЕ БРАКОВЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ В НЯКОИ ДЪРЖАВИ ТОВА ВЕЧЕ Е ФАКТ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС РАЗБИРА СЕ :D

75

Анонимен

преди 10 часа

Дават права на човeкoподобни мaймyни, взимат права от чoвeкоподoбни овце.

74

Анонимен

преди 10 часа

Мъжки маймуни и женски маймуни в клетката 50 на 50. Това е демократично!Понеже не могат да си оправят икономиките нито те нито Урсула, ни занимават с глупостите за намаляване броя на шимпанзетата с цел по-малко разходи.

73

Анонимна

преди 10 часа

От тея маймуни хора няма са станат. И при тях ли никой не иска да гласува та такава крайна н мярка са предприели? :))

72

Маймунска работа

преди 10 часа

Гербанки е начело с тиквата вече 12 дълги години как правят експерименти, гаврят се над миллионите хора и на никой от евро-пендосите не му пука за основни човешки права в Чалгаристан.

71

Муа ха хааааа

преди 10 часа

Едно от основните човешки права е правото на труд, работа ли ще им се дава. Друго е правото на свобода, демек освен мигранти, Европа ще се напълни и с маймуни. Не могат да ги спрат, а трябва да са свободни мамуни. Но, правата вървят със задълженията. Хайде да видим как ще обучите мамуна на това да не върши определени нарушения, като например да не прави мамунджалъци по улиците и да не се изхожда по тях.

70

PhD

преди 11 часа

"известна минимална интелигентност, самосъзнание, самоконтрол, чувство за време и загриженост за другите." че това у 98 % от хората го няма. Да не кажа 99%.

69

Анонимен

преди 11 часа

Най-сетне ще признаят Кириловия род!