20

Анонимен

преди 1 месец

До 12 дпАко се натурализират, трябва да знаят минимум химна. Ето, и Вие показвате същия манталитет, който оплювате. В нормалните държави при натурализация не само искат да знаеш химна, ами да знаеш и клетва към монарха (ако има такъв), части от конституцията, определени събития от историята на държавата, че и те изпитва специална комисия дали ги знаеш. Аман и от засрамени българи вече... като се срамувате, направете като тия преди Вас - шапката и бегом към ляво, дето да не Ви е срам от него...

19

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Гледах мача, киргизтанеца беше по добър. Нашия размахваше много ръцете, но другия целеше точно макар и с малко удари. В бокса не е важно колко пъти ще замахнеш към противника а се гледа колко пъти ще уцелиш в десятката, по точно колко пъти ще нацелиш кофата на противника. И е много грозно, вече втори път виждам и при жените и при мъжете нашите показват лошо възпитание вдигат ръце че са победители а те не са. Не се прави така. Трябва да имаш уважение към противника като Семен, момчето възпитано.

18

Анонимен

преди 1 месец

Тоз Ибанес знай ли български :)))

17

Анонимен

преди 1 месец

И другият е българин май, не разбрах.

16

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Добре че са украинци, кубинци и американци, та печелят нещо за България! Че нашиот не може нищо, освен да мрънка и да слугува за 4к в склада.

15

до 12

преди 1 месец

Абсолютно Ви разбирам за всичко.Но след като държавата не плаща дибре на спортистите, те се самоиздържат и тренират колкото имат възможност да намерят подкрепа от спонсори.Как да израстват медалисти, когато си зависим от средства?Държавата не обезпечава подобаващо и победителите. Мисля, че хората загубиха интерес да се състезават. Не казвам,че няма спортисти, но те не се подготвят на макс защото работят и друго. Сякаш не е престижно или поколенията са вече други. Преди беше фикс идея спорта.

14

анонимен

преди 1 месец

...какво хубаво българско име...

13

Анонимен

преди 1 месец

Пладнешки грабеж. Момчето спечели и в трите рунда, но съдиите го ограбиха! По въпроса за националстта - състезава се за България, кма българско гражданство и печели медали за България!Онези от махалата, които също не говорят български, но са на хранилката на социалната система по големи българи ли са? Или онези дето живеят от десетилетия извън България и не плащат 1 стотинка данъци в България, по големи българи ли са?

12

дп

преди 1 месец

Ясно, но там има и германци.А тук всякаш са само чужденци с медали.То смешно някак.Видели сме нещо от запад и мислим, че правим нещо, като с чужденците във футбола.Сега всички ревем, че нямало бг футболисти след еуфорията в началото.Сега е ред на всички олимпийски спортове.Това е началото и всички ще се научат на лесното.А то само прикрива провала.Злато е, да, но като онова, фалшивото злато.Това не е негативно мислене, а реалности!А това, че ги караме да учат и химна е вече излагация.

11

До 6

преди 1 месец

Джамал Мусиала и Илкай Гюндоган германци ли са? Играят за Германия и никой не се впечатлява кой къде е роден. Не е важно къде си роден в спорта. При награждаване се чува химна на държавата, която представляват и се вее в знак на чест знамето на държавата. Негативното мислене разболява хората. Абстрахирайте се от лоши мисли.

10

до

преди 1 месец

Е ***...кой е?Не са ли всички и народ и елит.И капиталистите и работещите.Някак пропускаш това.

9

Браво!

преди 1 месец

Българи, юнаци! Сета взима 200 хиляди евро премия от държавата и пенсия от 3 минимални заплати на месец до края на живота си.

8

Анонимен

преди 1 месец

До долното недоразумение : Ами Гaнчo като не става за нищо.....

7

до

преди 1 месец

Е ако не са лепенки ще е съдията!

6

Анонимен

преди 1 месец

Тези медали не са истински от наши спортисти, а внесени от други държави взети наготово.Така и баба може.

5

Анонимен

преди 1 месец

Пет медала до сега, един златен и четири бронза от Украинец, Руснак, Иранка, Кубинец и Роом от Сливен. Найс а? Спорта е като огледало на населението, след 20 години това ни чака!

4

Анонимен

преди 1 месец

Конкуренцията е жестока. Съдиите ощетиха Ибанес и залата ги освирка след мача. Бронзовият медал не е никак малка награда. Момчето заслужава респект.

3

Политкоретен

преди 1 месец

Хм... Абе съдиите доста подпряха опонента му. Съвсем случайно не видяха доста попадения на Хавиер. Ама нейсе... Браво на момчето!

2

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Хавиер! Би се мъжки. Спечели медал, трябва да сме благодарни.

1

Анонимен

преди 1 месец

Аматиорския бокс отдавна е нагласен