324

баба Пена

преди 1 месец

Ами като нямаме 2 точки над буквата на клавиатурата как да го напишем пък и не ни дреме много за спорта та за това. С точки без точки, човека взел медал.Браво

323

Антирусия

преди 1 месец

Гледам много российски тролчета тук са се навъдили. За справка - 3 златни, 1 сребърен и 3 бронзови медали. Рассия - 0 златни, 0 сребърни, 0 бронзови и загуби Курск :) С една дума - ДГД цялата российска федерация и нейните бг тролчета

322

Анонимен

преди 1 месец

Защо наште са му транслителирали името Семьон на семен? Освен всичко друго Гугъл ми предлага картинки на изцъркани с бело лица, вмвсто този чистак-бърсак българин.

321

Анонимен

преди 1 месец

До Бонго Бонго кобзон кобзон

320

Анонимен

преди 1 месец

До хахахаха E как прибалтийците били затънали? Та те до вчера бяха пред много по-големи държави, включително и с по 20-30 места пред България. Не се радвайте толкоз на тез медали които ни донесоха комунистчетата, защото нали знаете колко реални медала има България?

319

Анонимен

преди 1 месец

До SharkАМИ НЕ СА, ПРОСТО НЕ СА! И НЯМА ДА БЪДАТ. ТОВА СА КУПЕНИ ГЛАДИАТОРИ.ПРЕДИШНИТЕ НИ ШАМПИОНИ БЯХА РОДЕНИ, ИЗРАСТНАЛИ И ВЪЗПИТАНИ ТУК. ТОВА ЧЕ И ДРУГИ ИМАТ ГЛАДИАТОРИ, НЕ Е ПОВОД ЗА ПОДРАЖЕНИЕ. ВИЖ ЯПОНИЯ, ХЪРВАТИЯ...

318

Shark

преди 1 месец

До 325. И защо да не са българи? След като имат български паспорти и българско гражданство, значи са българи. Африканците, които играят за Франция, Англия и прочее да не би да са местни? Хората искат да бъдат българи, да се състезават за Бългалия и уважават България. Ние също им дължим уважение.

317

Анонимен

преди 1 месец

Браво на момчетата, които са спечелили медали. Но те не а българи. Къде на нашите, българските спортисти, българската школа? Няма ги. Всичко беше унищожено. Доживяхме, че в спортовете, в които имахме най-много олимпийски шампиони започнахме да купуване и натурализираме спортисти. Срамно и жалко. Но честито на момчетата ,спечелили медали.

316

Анонимен

преди 1 месец

Вече нямаме собствени спортисти и прибягваме до наемници. При това от Украйна. При това хора, които бягат от мобилизация. Ако САЩ го бяха поканили и за тях щеше да се състезава. Дори и за остров Тамбукту щеше. На него му е все едно.

315

Те цяла

преди 1 месец

Африка играе за западна Европейските страни, що за нас да не играят славяни. Силен българския паспорт май, а копейки?

314

"грамотност&quo

преди 1 месец

Не знам как журналистите решихте, че се казва СЕМЕН? Е-то с две точки отгоре (тъй нареченото "Е с двумя точками" се чете като нашето "ьо". Семен=Семьон! Разбира се много често при опростената графика двете точки не се отпечатват отгоре над Е-то. Просто руснаци и украинци много добре знаят, че тук става въпрос за Е с две точки и го изговарят като такова. Дори когато по технически причини двете точки не са сложени.

313

XA XA XA

преди 1 месец

За чебypaшките: ако печели е етнически рycнак, ако губи - yкраински дезертьор

312

Анонимен

преди 1 месец

Какво ми пука за тоя? Дълбоко в себе си ни презира, защото се мисли за велик украинец и без укрите като него ние медал не ще видим. По0добре да не видим медал, отколкото от друсан укриграещ за бг.аинец, който никой няма да провери за стимуланти. Мястото на тоь е на украинския фронт, не да се крие зад олимпиец

311

Възродителен процес

преди 1 месец

Укрите прекръстиха Семьон Сергеевич Новиков на Новков Семен Сергйович. Истерична реакция на изчезваща нация. Наскоро въведоха задължителен английски за администрацията, а забраниха всички други езици - включително руски и български. Украйна , заедно с България, са най-бързо измиращите нации в света, според доклад на ООН. Първата десятка на изчезващи е от източноевропейски индианци. Украйна е страната с най-много бежанци - 12 милиона. Защо бягат от свободата и демокрацията? Моля за коментар!

310

Попчу

преди 1 месец

Булгара си е чист булгур Семето

309

Миклухо маклай

преди 1 месец

До Справка съветското иго свърши защото петролът много поевтиня невъзможно беше съветският съюз да съдържа режима на бай тошо

308

Чист руснак

преди 1 месец

Новиков, Семн Сергеевич - Новиков Семьон Сергеевич.

307

Справка

преди 1 месец

Летни олимпийски игри 1988 в Сеул, Южна Корея. Народна Република България печели общо 35 медала - 10 от които златни и се класира на 7-о място в общото класиране. Заслугата е на милиционерско-тоталитарния режим на Българската Комунистическа Партия. После настъпиха мрачните години на демократичното евроатлантическото иго.

306

Справка

преди 1 месец

Новиков е роден в Харков. Майка - Новикова Елена Кузминична. Баща - Новиков Сергей Валериевич. Чисти руснаци.

305

Анонимен

преди 1 месец

Браво!А нежните българи протестират,че не им се позволява да извращават децата ни!