100

Наблюдател

преди 1 месец

Тогава екотаксата защо е с различни цени а данъка също се определя по мощноста защото замърсява повече не че правилата за движение са различни примерно имаш кола 400коня плащаш повече защото ограничението за всички е 50км примерно нали или бъркам нещо!А с парите от екотаксите какво направихте купихте вагони да внасяма *** на Италия и Англия в бали при положение че държим на екологията ли?Заведенията тровят най много въздуха но там нищо нали !!!Оставка на служебното правителство

99

Анонимен

преди 1 месец

Който няма пари за нова кола да си стои вкъщи ли пеша, с градския или колело и тротинета може и трамвай!

98

Анонимен

преди 1 месец

Намалете цените на новите коли и ще купуваме ново.

97

Анонимен

преди 1 месец

Не е виновна тая марионетка, виновни са овцете дето търпят!

96

Анонимен

преди 1 месец

Да не забравяме, че тоя закон го приеха бибитковците.

95

Fena

преди 1 месец

Нагаждач мaзен! Ние сме виновни, че има скапано гориво и че не можем да си купим автомобил за 200 хиляди! Затова Гербавите си го харесаха толкова. Типична Пр.Кър.П. - послушна и готова да натопи всички други, само не и бати дето го храни!

94

ДОНГО БОНГО

преди 1 месец

КУПУВАЙ ХИБРИДИ И ЕЛЕКТРИЧКИ!

93

Анонимен

преди 1 месец

Гвоздейката топ комисионджия. Хеликоперт, влакове, коли. Сега му се е паднало.

92

Анонимен

преди 1 месец

Е много зъл народ, е що хората да немат коли и да не могат да се движат. Зелените що не са с колела и пеша, нали те са зелени, народът не е.

91

Статистик

преди 1 месец

България отдавна се е превърнала в автоморгата на Европа.Много коли пристигат в БГ, защото в чужбина не могат да минат преглед или ремонтът ще е скъп.

90

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се забрани на навършилите 75 години да притежават свидетелство за управление на МПС и да имат автомобил на свое име . Бъдете сигурни , че за 5 години всичко ще си дойде на мястото.

89

Анонимен

преди 1 месец

СКОРО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГОРИ, ЩЕ ГОРЯТ ВСИЧКИ СТАРИ КОЛИ ПО ПЪТИЩАТА, А МОЖЕ И НЯКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДА ИЗГОРИ

88

едока

преди 1 месец

ГЕРБ мръс ник, като горите битовите отпадъци на цяла Европа, а парите ги прибира чекмеджето, не замърсявате изобщо въздуха, а на бай Пешо колата е проблема? Кого лъжеш айдук? То всеки иска нова и скъпа кола ама не всеки е министър на мафията. С нашите пари дето ти плащаме ни цакаш? Тарикат се пишеш а? Като те тикнат в затвора ще видиш едни 30 дни. Негодници с негодниците ви. Не се спряхте да тормозите хората.

87

гъвкав

преди 1 месец

каква гъвкавост, бре? да живеем в среда с коли от 2 метра ипушек след тях от 5 метра! това ли е гъвкавост? да продължаваме да се тровим ли? да си тровим децата, внуците! айде де! забрана за такива, без никакъв компромис! който иска да си вози дупето, да си купи нова кола! ако няма кинти, да си купи велосипед!

86

Анонимен

преди 1 месец

Бг е по зелено от ЕС, а новите коли са по зле от старите във всичко. Вероятно електрички от чинетата искат да се наложат, но зимата лошо с тях, а и в закрит паркинг и гараж са опасни от самозапалване.:))

85

Анонимен

преди 1 месец

Статията е информация-извинение,че са купени едни нови 80 автомобила! Претекста е прегледите и изгорелите газове! Пак! А 60 лева за преглед в мръсни колиби си е направо кожодерство!

84

Анчо Шукри

преди 1 месец

До Един Българин По сметищата е пълно с нови катализатори. Дай педесе лева и щи къде да си намериш.

83

Чиновник

преди 1 месец

До Един Българин От началото на годината се знае, че от 1 август влизат в сила новите правила. Това, че ти си бил зает да гледаш риалити шоута по ТВ и не си разбрал, си е твой проблем.

82

ИСТИНАТА

преди 1 месец

До Анонимен Да живееш в село където няма аптека ,автобус два пъти на ден и си трудно подвижен ,а да ти спрат колата не го пожелавам на никого

81

Анонимен

преди 1 месец

Народът бавно да се спира движение с МПС, градски транспорт има, колела и тротинетки има, а може и пеш, зелена София и Бг . Зелена сделка, подписана с ЕС.