18

Анонимен

преди 1 месец

Само на тия обръчи ни подаряват медали от съжаление, защото дисциплината е такава..

17

Петров

преди 1 месец

Бяхме най добри но съдиите са купени от Русия, има таен заговор срещу златните момичета, каза Раева

16

Фен

преди 1 месец

Последните години се загуби донякъде художественото в гимнастиката. Жонгльорството с уреда стана водещо. Според мен красотата в гимнастиката се загуби!

15

Българин

преди 1 месец

Жалко, че стартовите им номера са в началото. Това за съжаление кара съдиите да дават по ниски оценки, защото не знаят какво ще поднесат до края останалите състезателки.

14

Анонимен

преди 1 месец

до 4 и 6 И аз като вас като прочетох фамилията й си казах че е някакъв мeлез тази. Но не- чиста българка си е. Троянска българка. Фамилията й е такава от бащина линия. В техния род са правили навремето калцуни затова фамилията й е Калейн. Странно , но факт.

13

Анонимен

преди 1 месец

На София Рафаели (Италия) майка и е българка. Марияна се казва. Треньорката на София Рафаели сега не знам точно дали е българката Кристина Гюрова, но хореографката и също е българка - Биляна Дякова.

12

До Пфф

преди 1 месец

Питай р одителката ти за мен бе тролей

11

Спорта НЕ Може и НЕ

преди 1 месец

Трябва да е Професия - защото - Не Извършваш Никаква Полезна Работа и не създаваш никакъв Продукт - още По-Не-Може, истинските работници - електротехници, водопроводчици, шивачки, работещите на Поточната Линия по Заводите - да ти Плащат и то в Милиони от Данъците Си!!

10

Пфф до 5

преди 1 месец

Аз от раждането съм с определен пол, ама ти май още не знаеш какво си. Ходиш ли по трико? С лентички ли си играеш?

9

Анонимен

преди 1 месец

Художествената гимнастика е жертва на политичеките стремежи за демонстрация на власт. За разлика от спортната,където винаги е имало и олимпийски медали в отделните уреди, тук още, при въвеждането и в олимпиадите, има само медали в многобоя.Чиста проба дискриминация.В леката атлртика създават непрекъснато нови дисциплини, въведоха смесени щафети, например,мятане на чук за жени...Защо няма само един комлект - този на десетобойците?Те са истинските атлети.А даже имената на победителъте са неивестни

8

Плащайте

преди 1 месец

ДанъкоПлатци и всеки Ден на Тръстиката, безропотно, а такива БезДелници като тези - цял Живот на Ваша Издръжка и то в Милиони!

7

Анонимен

преди 1 месец

Не останаха български спортисти на тая Олимпиада на Из вра ***. Само някакви с небългарски имена - кубинци, палестинци, руснаци, украинци, чеченци...отврат. Даже и една иранка за капак.

6

Анонимен

преди 1 месец

Браво на нашето момиче Николова. Тази Калвйн предполагам, че е някоя от вносните ни олимпийци.

5

До Пфф

преди 1 месец

Можеш ли да се определиш от кой пол си?

4

Анонимен

преди 1 месец

А тая Калвйн пък каква е по народност?

3

Пфф

преди 1 месец

Това не е спорт.

2

Нямат психика

преди 1 месец

Отлични гимнастички,но без психика. Няма я великата Нешка Робева,която ги учеше на твърдост,непоколебимост и вяра в победата. Жалко,дано ансамбъла ни се овенчае със златото,защото като гледам в другите спортове,злато няма да имаме! Ако все пак го спечелим,няма да е чистокръвен българин. Тази Джендър олимпиада е пълна трагедия за България,дано по скоро свърши тоя срам!

1

Анонимен

преди 1 месец

Николова преди дни каза, че ще е първа.