11

Анонимен

преди 4 дни

Аз пък мисля, че трябва на още повече макета да дадем паспорти, защото те за да ги вземат трябва да докажат български произход. След време като кажат "ама ние не сме българи" ще им припомним, че стотици хиляди макета сами са дошли в България да докажат българския си произход. Така правим шах и мат на сръбската пропаганда хахаха

10

Анонимен

преди 4 дни

"Нека ни вземат българските паспорти, ние ще вземем хърватските. Хърватският паспорт вече струва повече от българския. Хърватия изпревари България със светлинни години." - А кой те спира сам да се откажеш от българския? Ми откажи се щом не ти харесва и толкова. Ааа, нямаш келепир да се откажеш хахаха Макетата се доста зле за съжаление. Наистина някога може и да сме били един народ, но днес вие не заслужавате да се наричате българи. Нямате качества за подобна титла, защото българин е титла!!!

9

Анонимен

преди 4 дни

Каквото стана, мина. Факт е, че е създадена нова нация. Всеки трябва да приеме, че сме толкова различни, колкото си приличаме. Както каза, можем да бъдем само братовчеди.

8

Северномакедонците

преди 5 дни

Са срам за дедите си! От най-родолюбиви българи в продължение на цели 14 века само за броени десетилетия са превърнати в долни еничари от сърбите. Земята на едни от най-великите българи Хан Кубер и Свети Климент Охридски не е била така осквернявана дори по времето на турското робство, когато дедите ни рамо до рамо са се борили с поробителя! Няма северномакедонец, който да няма поне пети братовчед в България. И генетичните изследвания показват, че сме един народ.

7

Анонимен

преди 5 дни

Нека ни вземат българските паспорти, ние ще вземем хърватските. Хърватският паспорт вече струва повече от българския. Хърватия изпревари България със светлинни години.

6

Анонимен

преди 5 дни

Трябва да се отнемат всички паспорти дадени на северни южни сърби, Властта в БГ трябва да престане да си въобразява, че с тези хора можем да се разберем нормално

5

Анонимен

преди 5 дни

И трябва да спрем да им даваме български паспорти! Даже това трябва да стане основна дискусия в т.нар. България!

4

Анонимна

преди 5 дни

Да така е

3

Накратко :

преди 5 дни

Без БЮРМ в ЕС!

2

Анонимен

преди 5 дни

Когато българите са се оказали в чужда държава по стечение на обстоятелствата е било редно да се впишат, а не да се правят на неразбрани. То те и не са чисти българи, защото такова нещо няма, толкова на юг няма как да не са смесени генетично с гърци турци и всякакви и само по някаква случайност говорят български. Цялата дандания е само за извиване на ръце.

1

Анонимен

преди 5 дни

кьф тоз бе